SL - Voša zaljuljala Javor, neka se spremi AZ!

Autor: Beta Beta
nedelja 14.08.2016.
22:18
Izvor: Beta

Superligaš iz Novog Sada napravio je fantastičnu uvertiru pred duel sa AZ Alkmarom u Ligi Evrope, pošto je u okviru 5. kola Superlige ubedljivo tukao Javor Matis na "Karađorđu".

Beta/DraganGojić/Ds
Beta/DraganGojić/Ds

Povezane vesti

Fudbaleri Vojvodine ubedljivo su danas sa 4:0 (3:0) u Novom Sadu pobedili Javor Matis, u petom kolu Superlige Srbije i tako na najbolji mogući način napravili uvertiru za duel sa AZ Alkmarom u plej-of fazi Lige Evrope.

Strelci su bili Aleksandar Paločević u šestom, Filip Malbašić u 29, Dejan Meleg u 32. i Nikola Ašćerić u 75. minutu.

Vojvodina je druga na tabeli sa tri boda manje i utakmicom manje od Crvene zvezde, a u četvrtak će dočekati holandski AZ Alkmar u prvoj utakmici baraža za Ligu Evrope.

Pobede u petom kolu ostvarile su ekipe Rada i Mladosti, dok su Voždovac i Metalac igrali bez golova, a Radnik i Borac 1:1.

Rad je pobedio Novi Pazar sa 2:0, a posao je beogradskom klubu bio olakšan posle isključenja Miloša Tintora u prvom poluvremenu.

Borac iz Čačka je u finišu utakmice propustio priliku da zabeleži prvi trijumf u sezoni.

Mladost je golom Radomira Milosavljevića u 17. minutu u Lučanima savladala kruševački Napredak.

Zvezda je ranije danas pobedila Radnički u Nišu sa 3:0, Partizan je bio bolji na svom stadionu od Čukaričkog 1:0, dok je Spartak u subotu kao gost savladao Bačku sa 3:1.

Standings provided by Sofascore LiveScore

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

4 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Volem Vosu
Sunday, 14.08.2016
23:03

Fudbal iz prvog poluvremena skoro nisam video na Karadjordju. Mnogo tecnih akcija,lepih poteza,borbenost na maksimumu. Ako ovako odigramo protiv Az-a,mozemo se nadati necemu.

avatar
Branislav
Sunday, 14.08.2016
23:54

Ja vam zelim svu srecu.

avatar
Volem Vosu
Monday, 15.08.2016
12:39
avatar
lol
Sunday, 14.08.2016
22:29

Kljuc je bio prvi gol,koje je pao na vreme.Kasnije dominacija Vose u svim segmentima igre koja je krunisana pobedom.Lepi golovi,niz lepih akcija daju pravo za nadu u dvomecu sa Az-om.Bce tesko ali uz malo srece,umeca i punog stadiona mozemo se nadati povoljnom rezultatu kod kuce.