Šok vest iz Antalije - Povredio se Boaći!

Autor: Mihajlo Vidojević
sreda 31.01.2018.
15:26
Izvor: Sportske.net

Najbolji strani golgeter u istoriji Crvene zvezde morao je van terena u 18. minutu duela sa Sileksom. Ostaje nada da povreda nije ozbiljnije prirode iako Boaći nije mogao sam da napusti teren.

crvenazvezdafk.com
crvenazvezdafk.com

Povezane vesti

Druga kontrolna utakmica koju fudbaleri Crvene zvezde igraju danas u Antaliji potpuno će ostati u senci povrede Ričmonda Boaćija koji je napustio teren u 18. minutu.

Reprezentativac Gane dobio je udarac u 16. minutu i odmah ostao da leži na terenu, a nedugo zatim postalo je jasno da Boaći ne može da nastavi sa igrom.

Lekar Dejan Purić i fizioterapeut Ivan Popović signalizirali su Vladanu Milojeviću da mora da vrši izmenu, a zatim su pomogli Boaćiju da napusti teren pošto napadač nije mogao da se osloni na desnu nogu.

Ono što se može reći na prvi pogled jeste da se radi o povredi lista desne noge i samo ostaje nada da nije u pitanju nešto ozbiljno. Boaći je uz pomoć Mičela Donalda i doktora Purića produžio ka hotelu i situacija ne deluje nimalo naivno.

Zvezdin golgeter će odmah obaviti neophodne lekarske preglede nakon čega će biti jasno da koliko će morai da pauzira i da li će pauza uopšte biti neophodna.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

4 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Realan_PFC
Wednesday, 31.01.2018
20:11

zadnji dan transfera i stavljaju boacija u tim da igra? sad ga sigurno nece prodati

avatar
Dragan Red Devil
Wednesday, 31.01.2018
17:46

Djavo nikad ne spava..

avatar
deki trbic
Wednesday, 31.01.2018
17:35

A taman se ponadali da ce ga prodati ahhahah 😂😂😂

avatar
Al(a)din
Wednesday, 31.01.2018
16:33