SPFN prozvao ''umišljenog Boga'' u Vojvodini

Autor: Darko Mitrović
subota 22.04.2017.
15:19
Izvor: Sportske.net

Posle najnovijih dešavanja u Vojvodini, oglasili su se i iz Sindikata profesionalnih fudbalera Nezavisnost.

sportske.net
sportske.net

Povezane vesti

Podsetimo, veče pred derbi sa Partizanom u Humskoj, trener Vojvodine Aleksandar Veselinović podneo je ostavku na tu funkciju samo 17 dana pošto ju je preuzeo.

Nešto kasnije, presednik Nadzornog odbora Vojvodine Dragoslav Vuković otkrio je da su povod za neočekivanu odluku Veselinovića premije od po 1.500 evra koliko je obećano igračima Vojvodine za eventualnu pobedu nad Partizanom.

Posle svega, na ovu temu su imali šta da kažu i u Sindikatu profesionalnih fudbalera ''Nezavisnost'', na čijoj Fejsbuk stranici piše sledeće:

''Dešavanja u FK Vojvodina su za mnoge iznenađenje ali ne i za nas jer smo upoznati sa problemom. Klub je postao igračka jednog čoveka koji je umislio da je Bog. Igrači se omalovažavaju, vređaju, diskriminišu. Radna zajednica zabrinuta i uplašena.

Klub je tužio Nina Pekarića sa zahtevom da se raskine ugovor na štetu Nina Pekarića jer se povredio igrajući za klub a brzo su zaboravili da je upravo Nino Pekarić podigao prvi pehar kupa Srbije kao kapiten kluba i da je mnogo dao klubu. Tako se ne poštuju legende kluba.

Pojedinim igračima se ne dozvoljava da treniraju jer su rekli "Ne" umišljenom Bogu.

Vojvodina kao jedan od najvećih srpskih klubova ne zaslužuje da bude predmet negativnih dešavanja ali su se njeni rukovodioci potrudili da tako bude. Odlazak šefa stručnog štaba je njegov moralni čin i to treba pozdraviti i podržati. Velika podrška od SPFN za sve igrače, trenere i radnu zajednicu velike Vojvodine'',
navodi se u ovoj poruci.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

4 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Saturday, 22.04.2017
20:04

Zašto bi se iko javio kada je prestonici u interesu da seklub ugasi a ne da se privatizuje a tako vam i treba niste dali Zbiljiću da privatizuje klub kako ste vi tvrdili s sada će to uraditi čvek kojem se sudilio zbog menice

avatar
Saturday, 22.04.2017
15:51

Prekasno se javljate...

avatar
Aleksandar Sale Kis
Saturday, 22.04.2017
16:58

Oni realno i nemoraju da se jave, ali tuzilastvo za organizovani kriminal bi moralo...

avatar
Saturday, 22.04.2017
20:08

Slika i prilika ove drzave...