Srnić: "Najlepša uspomena titula nakon derbija"

Autor: Mihajlo Vidojević
sreda 01.03.2017.
13:35
Izvor: Sportske.net, crvenazvezdafk.com

Krilni fudbaler Crvene zvezde Slavoljub Srnić prisetio se okršaja sa Partizanom u mlađim kategorijama i otkrio koju pobedu u derbiju posebno pamti.

Beta/BranislavBožić/Ev
Beta/BranislavBožić/Ev

Povezane vesti

Uoči 153. "večitog" derbija Slavoljub Srnić je evocirao uspomene sa nekih prethodnih duela sa Partizanom, među kojima i na one koji su igrani u mlađim kategorijama.

"Još od omladinskog perioda za mene je bila posebna čast da igram na 'večitom' derbiju. Igrao sam pet ili šest puta protiv Partizana u tom periodu, ne pamtim tačno rezultate, ali imam pozitivan skor. Najdraža mi je pobeda u omladincima kada nas je vodio trener Vladan Milojević" kazao je Srnić.

Radilo se o derbiju u mlađim kategorijama koji nije odlučivao o pitanju prvaka, ali je Zvezda nakon pobede proslavila titulu.

"Utakmica nije direktno uticala na osvajanje titule, sve je već bilo rešeno, ali smo nakon pobede nad Partizanom podigli šampionki pehar na našem stadionu. To mi je najlepša uspomena iz tog perioda" dodao je Slavoljub Srnić.

Slavoljub Srnić je do sada upisao četiri nastupa u "večitim" derbijima i za sada ima pozitivan skor (2-1-1).

"U moja prva dva derbija zabeležili smo pobede, a imam jedan nerešen ishod i jedan poraz. Nadam se da će pozitivna statistika ostati na snazi i nakon ovog vikenda. Svi sa nestrpljenjem očekujemo početak meča, uželeli smo se ovakvih utakmica u proteklim mesecima" rekao je Srnić.

Subotnji 153. "večiti" derbi biće poseban i zbog toga što se igra na dan kada Crvena zvezda slavi rođendan.

"Za sve Zvezdaše 4. mart je posebno važan dan, a pošto se sad pogodilo da je i derbi istog dana nadam se da će navijači imati povoda za duplo slavlje ove subote. Ne sumnjam da će napraviti neverovatan ambijent i time nam dati dodatnu snagu na terenu" zaključio je Srnić.

Utakmica 24. kola Superlige Srbije između Crvene zvezde i Partizana na programu je u subotu, 4. marta, sa početkom od 18 časova.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

21 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Korner-Pixi-GOOOOOOL
Wednesday, 01.03.2017
19:39

U subotu pored kuće cveća očekuje se velika zima biće -9 na termostatima.

avatar
BRAT IGI
Wednesday, 01.03.2017
18:18

samo o proslosti! ako ako! cekamo izjavu u subotu.

avatar
Гроф Доктор фудбала
Wednesday, 01.03.2017
14:46

Ништа није слађе него титула и победа против партизана. Напред Звездо, напред Институцијо, напред поносу Србије.

avatar
BRAT IGI
Wednesday, 01.03.2017
18:20

pisi malo sa drugog naloga previse si providan ujkane a takodjer se zvizdica pise malim slovom a Partizan velikim. toliko o tome koliko respektujes!

avatar
milosct
Thursday, 02.03.2017
19:50

Pa, dobro, u redu, ali ni ti mi nisi odgovorio sta znaci institucija?

avatar
milosct
Thursday, 02.03.2017
16:09

Pitanje i za vas, navijace Partizana: Sta je institucija? I vi ste Partizan nazivali institucijom, i verovatno jos uvek tako nazivate svoj klub, pa me eto mnogo zanima sta je institucija i kakve ona ima veze sa sportom?

avatar
milosct
Wednesday, 01.03.2017
19:55

Sta je institucija?

avatar
Гроф Доктор фудбала
Wednesday, 01.03.2017
19:54

Нисам ујкан и не навијам за партизан револте.