Srnić: "Sudija mi pokvario novi početak u Zvezdi"

Autor: Mihajlo Vidojević
nedelja 20.09.2015.
15:10
Izvor: Sportske.net, crvenazvezdafk.com

Povratnik u redove Crvene zvezde Slavoljub Srnić smatra da mu je sudija Nenad Đokić pokvario novi početak u voljenom klubu i istakao da žali što će propustiti meč sa Novim Pazarom.

crvenazvezdafk.com
crvenazvezdafk.com

Povezane vesti

Fudbaleri Crvene zvezde savladali su Jagodinu na otvaranju 10. kola domaćeg šampionata a strelac vodećeg gola Slavoljub Srnić pokvario je utisak crvenim kartonom koji je zaradio u završnici utakmice.

"Koliko sam bio srećan zbog pogotka, toliko mi je teško što sam dobio crveni karton. Mislim da nisam zaslužio da budem opomenut kod prvog žutog kartona, jer sam ušao u duel sa protivničkim igračem. Bili smo u borbi za loptu i ne znam zašto je sudija meni pokazao opomenu" rekao je Srnić.

Povratnik u redove Crvene zvezde smatra da je sudija Nenad Đokić bio suviše rigorozan kod prve javne opomene i da mu je pokvario novi početak u klubu iz Ljutice Bogdana.

"Pokvario mi je novi početak u Crvenoj zvezdi i gol kojem sam se toliko radovao. Sledeći meč se igra na našem stadionu, i siguran sam da će biti puna Marakana, a ja ću to propustiti" jada se Srnić.

Doskorašnji član Čukaričkog veruje da će ekipa i bez njega uspeti da nastavi pobedonosni niz a saigračima se izvinio za ono što je uradio u Jagodini.

"Izvinjavam se saigračima zbog crvenog kartona koji sam dobio. Pokazali smo da smo odličan tim, što se najbolje videlo kada smo imali 10 igrača, a uspeli smo da postignemo i treći gol. To moramo pokazati i u utakmici sa Novim Pazarom, na punoj Marakani" zaključio je Srnić.

Slavoljub Srnić vratio se na stadion "Rajko Mitić" posle tri sezone igranja za Čukarički a pogodak u meču sa Jagodinom bio mu je prvi u seniorskoj konkurenciji u crveno-belom dresu.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

5 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Marko Spasic
Sunday, 20.09.2015
16:10

Nije sudija,nego Kahriman.

avatar
Felix DeSouza
Sunday, 20.09.2015
15:25

Nisi ti kriv za crveni vec Kahriman...

avatar
UROS DELIJA
Sunday, 20.09.2015
16:18

To je istina ali nemojte da ga pljuljete! Kahriman nije primio nijedan gol protiv Jagodine, a protiv Partizana je primio samo jedan ali tu nije mogao nista i branio je sve i svasta na derbiju!!! On je bolje branio u ovih oar kola nego Rajkovic sad na pocetku sezone, Rajko lose brani otkad je dobio potvrdu da je najbolji mladi golman!!

avatar
disqus_M4nkFgKH5L
Sunday, 20.09.2015
20:53

Rajkovic je slicnu nagradu dobio i prosle sezone pa mislim da to nema veze, a branio je odlicno samo nam je u odbrani duvala promaja...

avatar
Srbija voli Zvezdu
Sunday, 20.09.2015
17:58

Kahriman jeste odlican golman, ali za onaj gol protiv partizana je 100% kriv. Smesniji gol u derbijima nisam video.