Šta se dešava sa Sanogom i Van La Parom i da li u Zvezdu stiže još jedno pojačanje, sa ''mašnicom''?

Autor: Darko Mitrović
četvrtak 06.02.2020.
11:04
Izvor: Sportske.net, MONDO.RS

Trener Crvene zvezde objasnio kakva je, zapravo, situacija, sa Zvezdinim najnovijim pojačanjem, da li i poslednjim ove zime?

BETAPHOTO/BRANISLAV BOZIC/DS
BETAPHOTO/BRANISLAV BOZIC/DS

Povezane vesti

Crvena zvezda je jučerašnjom ubedljivom pobedom nad Dunajskom Stredom (4:0) potvrdila da novi šef struke Dejan Stanković polako, ali sigurno, ostvaruje svoje zamisli i da ekipa funkcioniše sve bolje, u susret drugom delu sezone.

Ipak, nedavno se pojavio i neočekivani problem, Seku Sanogo tek što se priključio crveno-belima, doživeo je povredu mišića i morao je da se vrati za Beograd.

Odmah su počele i dodatne spekulacije kako možda nije samo mišić, nego da ima i drugih problema, sa kolenom na primer, a sve to je u razgovoru sa novinarima u Turskoj prokomentarisao Dejan Stanković.

"Ja sam tražio zadnjeg veznog, on se povredio i moramo da guramo dalje. Žao mi je što se desilo to što se desilo sa Sanogom, ali moramo da se adaptiramo.

Imao je mali deficit u odnosu prednja na zadnju ložu. Kolena? Svašta se priča, ali mi imamo izveštaje. Bilo kog igrača kada bi uzeo u detalje, nikada ne bi prošao lekarski pregled. Svi oni redovno trče. svi smo bili 'razvaljeni'. Pa, ja sam prestao zbog tetive'', objašnjava Stanković, a prenosi ''Mondo''.

Dodatni problem, koji je već, izgleda, arhiviran, jeste ponašanje Radživa Van La Pare, koji je odstranjen iz ekipe zbog nezalaganja. Stanković bi i danas postupio isto.

''To je moja odluka. Igraju samo momci koji su spremni da se bore i žrtvuju za dres. Ko nema to, jednostavno ga grupa odstrani samog i nije mu mesto u ekipi. Težim ka tome da sve probleme rešavamo u svlačionici i da grupa sama rešava probleme'', ističe Stanković.

U Srbiji se sutra završava prelazni rok, nije isključeno da Zvezdi stigne i još jedno pojačanje. Stanković, naravno, ne bi imao ništa protiv. To bi doživeo kao poklon koji bi oberučke prihvatio.

''To morate da pitate gospodu Terzića i Mrkelu. Ja sam OK sa ovim što imamo, a ako mi daju neki 'poklončić', ja ću ga naravno prihvatiti. Imamo otvorenu komunikaciju i o svemu pričamo", zaključio je Stanković.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

5 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Man united
Thursday, 06.02.2020
18:02

Прво је речено да је лакша повреда, да неће одсуствовати дуже од 7 дана. Шта петљате?

avatar
Pixi GOOL iz kornera
Thursday, 06.02.2020
13:46

Meni se cini da nam je neko opet uvalio povredjenog igraca.

avatar
ČokoMoko
Thursday, 06.02.2020
12:17

Ako ti njih dvojica budu poklanjali, bice to najblaze receno neupotrebljivo pojacanje!

avatar
Dorotej
Thursday, 06.02.2020
12:10

To je spinovanje uprave, Terzića i Mrkele. Kao La Para je nedisciplinovan. To je lakše zapakovati nego direktno reći La Para nema kvalitet za Zvezdu, jer bi se u tom slučaju priznala sopstvena greške pri njegovom angažovanju.

avatar
Man united
Thursday, 06.02.2020
18:17

Том логиком и Ебесилио нема квалитет за Звезду. А уствари је страшан играч. Недисциплина и ванфудбалске активности су запечатиле каријеру једном Адријану. Не знам да ли је то ситуација и са Ван ла Паром. Јесте чудно што је одједном код Станковића недисциплинован а код Милоја ни говора о томе. Ал опет, како ово може да одговара Мркели и Терзићу? Желе да се реше играча ког су платили 1,2 милиона и који има плату сигурно већу од пола милиона. И при том га избацују из тима. Како неко да се заинтересује за њега ако он уопште не игра. Оних пар утакмица што је одиграо му није нека реклама. Једино ко Стојковића и Савића да га продају за 0 и проценте :)