Stanojević izabrao, četiri nova imena na pripremama Partizana!

Autor: Ivan Cvetković
ponedeljak 04.01.2021.
16:43
Izvor: Sportske.net

Hoće li neko od njih dobiti priliku u nastavku sezone?

BETAPHOTO/BRANISLAV BOZIC/MO
BETAPHOTO/BRANISLAV BOZIC/MO

Povezane vesti

Partizan će započeti svoje pripreme za nastavak sezone 8. januara kada će se fudbaleri okupiti u Humskoj, a trener ekipe Aleksandar Stanojević pozvao je i četiri nova imena.

Radi se momcima iz omladinske škole kluba, zajedno sa prvom ekipom će trenirati Mihajlo Petković, Vanja Vlahović, Marko Milovanović i Samed Baždar.

Petković je rođen 2004. godine i nastupa za omladince Partizana, iako starosno pripada kadetskoj selekciji. Igra na poziciji ofanzivnog veznog, ali i na krilnim pozicijama.

Vlahović je takođe 2004. godište i u omladincima igra na poziciji oba krila. Stanojević ga je pozvao u prvi tim kada je bio povređen Lazar Marković, međutim on se oporavio od povrede i Vlahović nije imao priliku da debituje za prvi tim.

Milovanović pripada "klasi 2003" i klasičan je napadač, dok je Baždar (2004), polušpic i špic, jedini fudbaler koji je preskočio omladince i posle natupa u kadetima dobio poziv Stanojevića.

Svi oni su profesionalnim ugovorom vezani za klub iz Humske, pa treba očekivati da svojim igrama u budućnosti doprinesu klubu ne samo rezultatski, već i finansijski.

Baner

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke