Stojke i Lola poslali jasnu poruku Radničkom!

Autor: Darko Mitrović
ponedeljak 15.04.2019.
14:20
Izvor: Sportske.net

Tabela ne prikazuje realan odnos snaga?

Sportske.net/Pavle Knežević
Sportske.net/Pavle Knežević

Povezane vesti

Golman Partizana Vladimir Stojković i vezista Milan Smiljanić bili su danas u glavnim ulogama tokom svečanosti u klubu, posvećene igračima sa preko 100 ili 200 nastupa u crno-belom dresu.

Posle svečanosti, njih dvojica su razgovarali sa novinarima, a Stojković je najpre prokomentarisao pomenutu svečanost i prisetio se svojih početaka u Partizanu, kada je šokirao Zvezdine navijače transferom u Humsku.

''Bilo je dosta uspeha, malo neuspeha, nadam se da će i ove naredne utakmice biti uspešne i da će još više igrača biti sa ovolikim brojem utakmica.

Lola me je prvi pokrenuo te, 2010. godine i evo, ponovo smo tu zajedno, lepo nam je, uživamo i nadam se da će biti dosta uspeha i trofeja.

Tada su svi bili malo skeptični, na meni je bilo da ćutim, treniram i igram, a sada je pritisak i obaveza da se opravdava sve to iz dana u dan'', istakao je Stojković.

Potom je akcenat stavljen na utakmicu u sredu u Humskoj, prvoj polufinalnoj u Kupu Srbije protiv Radničkog iz Niša. Iako Nišlije na superligaškoj tabeli imaju znatno veći broj bodova ove sezone od Partizana, Stojković veruje da je Partizan favorit u ovom dvomeču.

''Utakmica koja je u ovom momentu možda i najbitnija za nas. Svaku ekipu poštujemo, ali izaći ćemo sa jednim autoritetom i saznanjem da smo mi Partizan. Nadam se da ćemo odbraniti Kup od prošle sezone.

Ko god da nam je protivnik, sigurno je da će nam biti teško, ali na nama je da pokažemo da smo favoriti i da prođemo u finale.

Igra se na ispadanje, treba biti fokusiran 180 minuta'', konstatuje Stojković.

Proteklih nedelja bilo je sa njegove strane još nekih izjava upućenih na adresu Nišlija, ali sada nije želeo da se vraća na to.

''Šta god da je bilo pre, nestaje, jedina obaveza je da se uđe u finale. Pred utakmicu sve mora da bude na najvišem nivou, od samopouzdanja, odgovornosti, svega.

Motiv je jedino da osvojimo Kup, ko god da nam je protivnik, poštujemo ga isto. Da zaboravimo to šta je bilo, sad je prioritet ova utakmica u sredu'', poručuje Stojković.

Pred narednu utakmicu veruje i u svoj tim i u novi stručni štab.

''Promenili smo dosta trenera, profesionalci smo, na nama je da se prilagodimo brzo na novog trenera. Savo je veliki 'grobar', dugo je pripreman za ovo. Nadam se da će Partizan profitirati'', zaključio je Stojković.

Slično razmišlja i Milan ''Lola'' Smiljanić, koji takođe smatra da je Partizan favorit u polufinalu protiv Radničkog, bez obzira na aktuelni plasman na tabeli Superlige.

''Očekujem da prođemo, ne bežimo od toga da smo favoriti, iako su oni drugi na tabeli. Utakmica protiv Čukaričkog je pokazala da možemo iako dosta ljudi ne veruje u to. Verujem u sebe i svoje igrače i siguran sam da Partizan može da igra u finalu.

Bilo je trenutaka kada smo gubili samopouzdanje, ali ovakve utakmice vraćaju nas na pravi put, sada je najbitnije da uzmemo taj Kup i da spasemo sezonu. Bilo je i biće teških treenutaka, ali za Partizan se igra srcem'', naglašava Smiljanić.

Od protivničkih igrača izdvojio je Nikolu Drinčića, bivšeg Partizanovog vezistu, kao najveću opasnost po gol Stojkovića, kada su prekidi u pitanju.

''Ne bih nikog izdvajao sem Drine, svi su svesni da smo mi favoriti i da imamo bolje igrače, samo što smo imali taj pad, što psihološki, pali smo malo u svojim glavama, ali veliki smo favoriti i to moramo da pokažemo.

Odigrali smo dosta slabijih utakmica ove sezone. Dešava se u svim velikim klubovima, ima stresa, igra se pod tenzijom, pritiskom, to se rešava pobedama kao u ovoj poslednjoj utakmici'', zaključio je Smiljanić.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

6 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Peca Partizan
Tuesday, 16.04.2019
20:21

posaljite jasnu poruku UPRAVA NAPOLJE

avatar
Osijek 51
Monday, 15.04.2019
20:13

Kad ste vas dvojica debitovali, polovica prvotimaca se nije ni rodila, toliko o perspektivi sa vama, nema tu crkve za velika krstenja...

avatar
zlogi
Monday, 15.04.2019
19:03

Da imate obraza cutali bi. Izgubite od mrtve Vojvodine koja vam spakuje 3 komada. Nadam se da gresim, ali mislim da nas glat Radnicki dobija. Lalat ima da napali svoje igrace koji su imali slobodan dan protiv Zvezde. XD ^^

avatar
Pixi GOOL iz kornera
Monday, 15.04.2019
15:19

Kaze Lola suza "ne bezim od toga da smo favoriti", ah, ha, ah, ha, Lolo vragolane davno je to bilo kad je partizan na nekoj utakmici bio favorit.

avatar
Nikola Mitrovic_fb
Monday, 15.04.2019
14:52

Ali svi su svesni da smo mi favoriti? Auuuuu

avatar
ZubA
Monday, 15.04.2019
14:45

"svi su svesni da smo mi favoriti i da imamo bolje igrače" sto me nasmeja decko lepo sad :D