Stojke vs De Hea - Sličnost postoji, ima li razlike?

Autor: Darko Mitrović
četvrtak 29.11.2018.
09:52
Izvor: Sportske.net

De Heina intervencija kojoj se Evropa ovih dana divi ponovo podsetila i na onu Stojkovićevu.

Sportske.net/Nikola Krstić
Sportske.net/Nikola Krstić

Povezane vesti

Ne treba ni da podsećamo koliko se prašine podiglo u javnosti posle 158. večitog derbija, žestoka polemika vodila se oko Zvezdinog izjednačujućeg gola, ali ono što je nedostajalo da se otklone sve dileme da li je gol bio regularan ili ne, jeste bolji snimak kamere ili - VAR tehnologija koja u Superligi i dalje ne postoji.

Golman Partizana Vladimir Stojković je tada zaustavio loptu, po proceni pomoćnog sudije iza gol linije, a slična situacija viđena je i preksinoć na utakmici 5. kola Lige šampiona, između Mančester junajteda i Jang bojsa.

Golman Junajteda David de Hea je na gol liniji uspešno intervenisao, a potom je i definitivno potvrđeno da je sve bilo čisto, zahvaljujući novoj tehnologiji.

U prilogu su obe pomenute situacije, može li ovo da pomogne u razrešenju najveće misterije sa večitih derbija?
---

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

4 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Pipo Inzagi
Thursday, 29.11.2018
12:27

Tek sad je jasno da je gol u derbiju čist kao suza,oba golmana se bacaju unazad sa tom razlikom da De Hea stoji metar ispred i tako stiže loptu na liniji pa vi onda vidite gde je stojković stigao loptu...

avatar
NOTHING ELSE MATTERS
Thursday, 29.11.2018
12:15

Razlika je sto ovde nije bila potrebna gol-tehnologija, i golim okom je bilo primetno da to nije gol, na Derbiju je lopta ipak presla nekih 70 do 80%.

avatar
IM
Thursday, 29.11.2018
11:52

Isto je tako bilo i na derbiju,ali bez obzira Partizan je morao to da dobije bar 4 0,na kraju je dobio samo jedan bod zahvaljujuci svojim promasajima.

avatar
Nemanja Bojović
Thursday, 29.11.2018
10:58

Pa je l to znači da je Stojke isto što i De Hea?!