Stojković: "Mislili su da ćemo da primimo četiri, pet..."

Autor: Mihajlo Vidojević
utorak 18.09.2018.
23:30
Izvor: Sportske.net

Desni bek Crvene zvezde Filip Stojković kazao je da su crveno-beli neopravdano bili potcenjeni pred duel sa Napolijem.

Epa/Andrej Čukić
Epa/Andrej Čukić

Povezane vesti

Fudbaleri Crvene zvezde remizirali su sa Napolijem (0:0) na startu Lige šampiona, a desni bek Filip Stojković kazao je da je zadovoljan bodom.

"Na početku smo bili u nekom grču, ali kako je odmicalo vreme igrali smo opuštenije i pokazali smo pravo lice. Mogu da budem zadovoljan kako smo odigrali ovu utakmicu", rekao je popularni Žule.

Zvezdina odbrana bila je najjači deo tima na večerašnjoj utakmici, ali je 3. oktobra čeka mnogo veće iskušenje u Parizu.

"Pre ove utakmice su nas isto potcenjivali. Mislili su da ćemo primiti četiri, pet, ali opet smo pokazali da smo defanzivno fenomenalna ekipa koja ima disciplinu. Bože moj, idemo sada na 'Park prinčeva' da uživamo", poručio je Stojković.

Narednu utakmicu u Ligi šampiona crveno-beli igraju 3. oktobra protiv Pari Sen Žermena na "Parku prinčeva". U trećem kolu Zvezda gostuje Liverpulu.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

5 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Čeki
Wednesday, 19.09.2018
00:10

Ima istine u ovom sto kaze, odbrana bila i vise nego solidna, ali imala i dosta srece. Naime, prolazili su nas nekoliko puta putem onih mini-paseva tako lako da to nije bilo normalno (npr. ono sa Milikom kad nas je Borjan spasao, pa precka Insinjea na kog niko nije izleteo). A tu je bilo i unistavanje Stojkovica i njegove strane dobrih 60 minuta. Sve u svemu, dobra odbrana, ali i dosta srece.

avatar
noxovac
Tuesday, 18.09.2018
23:52

Pa jednom ce ova sreca morati da stane tako spremi se da vadis loptu i mreze pa barem 5-6 puta protiv psz-a ili liverpula. Koliko ljudi imaju srece to nije normalno.

avatar
Sticker22
Tuesday, 18.09.2018
23:46

Rekao je na Enfild da idu...ali eto.
Idemo da prodjemo grupu! Sad vidimo da.mozemo

avatar
Amar Zornic
Tuesday, 18.09.2018
23:39

Zule legendoooo

avatar
RealisticChelseaFan
Tuesday, 18.09.2018
23:38

Ja nisam ocekivao da ce biti vise od jednog gola. Nisam cak ni ocekivao da cemo izgubiti. Mnogo znaci domaci teren i domaci navijaci, to igracima daje veliki boost. Kad Zvezda bude gostovala u Napulju, Parizu i Liverpulu onda ocekujem da vrlo lako primimo 2, 3 komada.