Subotica dočekala reflektore

Autor: Mihajlo Vidojević
četvrtak 30.03.2017.
09:35
Izvor: Sportske.net

Superligaš sa severa Bačke konačno je dočekao da zasija i Gradski stadion u Subotici.

fkspartak.com
fkspartak.com

Povezane vesti

Fudbalski klub Spartak Ždrepčeva Krv iz Subotice uskoro će odigrati prvu takmičarsku utakmicu na domaćem terenu ali u večernjem terminu!

Radovi na postavljanju reflektora na "Gradskom stadionu" u Subotici konačno su završeni, a gradonačelnik Bogdan Laban svečano ih je u sredu uveče pustio u rad.

Sredstva za postavljanje reflektora na "Gradskom stadionu" opredeljena su pre osam godina, ali se do prethodne jeseni nije mnogo odmaklo po pitanju radova.

Postavljeni temelji morali su da budu prepravljeni, a tek nakon toga je moglo da se nastavi sa postavljanjem stubova i nosača reflektora, te propratnih instalacija neophodnih za neometano funkcionisanje osvetljenja.

Radovi su završeni za osam meseci, pa u Subotici očekuju da možda već protiv Metalca reflektori dožive premijeru.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

3 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
ПФК1945
Thursday, 30.03.2017
12:28

Super, a kad ce normalan teren da naprave? Zar je normalan teren skuplji od reflektora? Zar su reflektori bitniji od terena?

avatar
Sivi
Thursday, 30.03.2017
10:17

Reflektori ce ulepsati odlican teren i jos bolje tribine..

avatar
Lav
Thursday, 30.03.2017
10:15

Trebali ste staviti sliku sa otvaranja a ne ovu. Ovakvu rasvetu ja imam u dvoristu. A sto se tice prve utakmice u nocnom terminu ne verujem da ce biti pre septembra. Treba uraditi rasvetu oko stadiona isto tako i prilaz. Dok se to ne uradi MUP nece dati dozvolu zbog bezbednosti