Surduličani žele nastavak sezone na terenu, Tončev ima predlog za Superligu!

Autor: Ivan Cvetković
ponedeljak 20.04.2020.
19:13
Izvor: Sportske.net, Hotsport

U prvom planu je, ipak, opšte dobro.

fk-radnik.com
fk-radnik.com

Povezane vesti

Predsednik Radnika iz Surdulice Stanislav Tončev istakao je u intervjuu za Hotsport stav kluba kada je u pitanju nastavak takmičenja u Linglong Superligi Srbije.

"Mi ćemo kao klub pratiti instrukcije FS Srbije o svemu a vidimo da naš savez učestvuje aktivno u sastancima koje organizuju UEFA, FIFA i Organizacija evropskih liga. Naš stav je da se sezona ne rešava za zelenim stolom već na terenu, ukoliko to situacija sa virusom dozvoli. Ni jedan drugi predlog ne bi bio pravedan, a predlog da niko ne ispadne u niži rang imao bi posledice na sledeću sezonu", rekao je čelnik kluba iz Surdulice.

On je, ipak, ponovio da je u ovom trenutku najvažnije zdravlje svih ljudi.

"Najvažnija stvar u trenutku ove pandemije je zdravlje ljudi. Virus je zaustavio normalno funkcionisanje čitavog sveta i to nije zaobišlo ni fudbal. Sada moramo da uradimo sve da doprinesemo sprečavanju širenja ovog virusa a onda kada stvari počnu normalno da funkcionišu da zapocenemo grupne treninge i takmičenje", smatra Tončev koji je potom izneo svoj predlog kako bi fudbal mogao da se nastavi u Srbiji.

"Trebalo bi organizovati mini pripreme, po ubrzanom sistemu završiti prvenstvo, a ako bude mogućnosti privesti kraju i Kup."

Do momenta prekida sezone u Superligi, ekipa Radnika se nalazi na 10. poziciji sa 29 bodova.

Baner stoni tenis

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke