Sve neizvesnija trka za ''Kralja strelaca'' JSL!

Autor: Darko Mitrović
ponedeljak 27.10.2014.
18:10
Izvor: Sportske.net

Ko će naslediti Dragana Mrđu, koji je prošle sezone bio ubedljivo najbolji strelac domaćeg šampionata? Iz kola u kolo je sve više kandidata.

Sportske.net
Sportske.net

Povezane vesti

Posle desetog kola Superlige, stanje na vrhu Liste strelaca je još izjednačenije!

Naime, Petru Škuletiću (Partizan) i Petru Jeliću (Rad), koji su pre ovog kola bili usamljeni na vrhu sa po sedam postignutih golova, proteklog vikenda se pridružio i napadač Vojvodine Lazar Veselinović.

On je u pobedi ''Lala'' nad Voždovcem od 3:0 postigao jedan gol iz penala, pa poput pomenute dvojice sada na svom kontu ima 7 postignutih golova.

Ovaj vodeći trio i dalje u stopu prati još jedan fudbaler Partizana i reprezentativac Srbije Danko Lazović, koji je šest puta pogodio protivničku mrežu, ali je u Jagodini zatajio, baš kao i njegov saigrač Škuletić.

Četvrto mesto zauzima sve zapaženiji napadač lučanske Mladosti Eze Frajdej, koji je u prvih deset kola postigao pet golova, a isti učinak imaju i Mijat Gaćinović iz Vojvodine i Igor Matić iz Čukaričkog.

U ''Top 10'' su još trojica fudbalera, sa po 4 postignuta gola - Nemanja Milić (Spartak), Đorđe Rakić (Zvezda) i Slavoljub Srnić (Čukarički).

Dakle, prošle sezone smo imali dominantnog Mrđu, a ove će trka za ''Kralja strelaca'' očigledno biti mnogo zanimljivija.

Neka to bude dodatni motiv strelcima da u nastavku sezone budu još efikasniji.


Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke