Tadić razgovarao sa Muslinom, evo šta mu je selektor tražio

Autor: Beta Beta
ponedeljak 23.05.2016.
15:16
Izvor: Beta

Fudbalski reprezentativac Srbije Dušan Tadić otkrio je da je na okupljanju "Orlova" razgovarao sa selektorom i tom prilikom otkrio šta je Slavoljub Muslin zahtevao od njega.

Beta/BranislavBožić/Ds
Beta/BranislavBožić/Ds

Povezane vesti

Fudbaleri Srbije okupili su se danas u Staroj Pazovi povodom prijateljskih utakmica u narednom periodu. Srbija će u sredu igrati u Užicu protiv Kipra, šest dana kasnije u Novom Sadu protiv Izraela, a 5. juna u Monte Karlu protiv Rusije.

"Završila se naporna sezona pošto u Engleskoj nema zimske pauze, ali važno da se sve završilo kako treba. Novi početak sa novim selektorom, nadamo se da će sve biti kako treba. Imamo tri utakmice da se upoznamo sa njim, da vidimo šta zahteva od nas. Nadam se da će rezultati doći. U fudbalu više nema laganih utakmica, to je bilo pre. Sve ekipe u našoj grupi imaju kvalitet i neće biti nimalo lako, ali moramo da uradimo sve što je do nas da se pripremimo kako treba i onda neće biti problema", rekao je Tadić novinarima u Staroj Pazovi.

Fudbalere predvodi novi selektor Slavoljub Muslin, koji je zamenio Radovana Ćurčića.

Tadić, koji igra za Sautempton, odbio je da igra za državni tim dok je selektor bio Ćurčić.

"Nisam pričao sa Muslinom o tome, malo smo porazgovarali. Rekao mi je da veruje u mene, da moj odnos mora da bude dobar. To kod mene nikada nije bio problem, ja sam profesionalac i volim otvoren i korektan odnos. Nikada neće biti problema što se toga tiče. Za sada su pozitivni utisci, ali tek smo se upoznali, nadam se da će sve biti kako treba i da ćemo imati uspeha, što je najbitinije", rekao je Tadić.

Fudbaler Liverpula Marko Grujić rekao je da je u reprezentaciji mnogo kvalitetnih igrača koji moraju da se ukomponuju.

"Ima mnogo novih igrača, upoznali smo se sa selektorom i članovima stručnog štaba, predočio nam je planove i način rada i mislim da ćemo funkcionisati odlično. Kao što je i on naglasio, jedinstvo u ekipi je najbitnije. Kvalitet imamo, iskusne igrače koji igraju u najvećim evropskim klubovima. Bitno je da se dobro ukomponuje i mislim da će sve biti u redu", rekao je Grujić.

Marko Grujić je prošli put pozvan u reprezentaciju ali zbog povrede ledja nije igrao, a selektor je najavio da će u predstojećoj utakmici u Užicu uglavnom pružiti šansu novajlijama.

"Ne znam ko će igrati, imamo tri utakmice i svi će dobiti šansu. Na treninzima ćemo pokušati da se nametnemo", dodao je on.

Mladi vezista je ove sezone sa Crvenom zvezdom osvojio šampionsku titulu, a od naredne sezone igraće za Liverpul. Upitan da li misli na Englesku, Grujić je rekao da je za sada koncentrisan na reprezentaciju.

"Sezona je bila naporna i duga, od Svetskog prvenstva u Novom Zelandu. Pripreme u Liverpulu počinju početkom jula, imaću vremena za odmor. Voleo bih da postanem standardan u reprezentaciji i Liverpulu, ali znam da će za to biti potrebno vremena", rekao je Grujić.

Kvalifikacije za Svetsko prvenstvo u Rusiji 2018. godine počeće u septembru, a Srbija će 5. septembra u Beogradu igrati protiv Republike Irske.

U Grupi D su još Vels, Austrija, Moldavija i Gruzija.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

7 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Milan Simic Miki
Monday, 23.05.2016
23:00

Kataija nije zvao??

avatar
Nikola Nikolic
Tuesday, 24.05.2016
01:27

Sto bi ga zvao?

avatar
Nikola Nikolic
Tuesday, 24.05.2016
22:21

A nasa liga je inace jaka

avatar
Milan Simic Miki
Tuesday, 24.05.2016
21:39

Zato što je najbolji igrač lige i zaslužio je poziv za širi spisak..

avatar
Monday, 23.05.2016
17:48

Pardon, cak i do Izraela.

avatar
Monday, 23.05.2016
15:21

Pozovi bar jednog od one dvojice, imas dovoljno vremena cak i do Kipra, a kamoli do Rusije! Nemoj da gresis dusu, covece! Objavite mi komentar! Ne gresite je ni vi, ljudi:-D