Terzić ga želi, večeras ga nema ni na klupi!

Autor: Nikola Miloradović
četvrtak 29.08.2019.
20:37
Izvor: Sportske.net

Poznato prvo pojačanje Zvezde za Ligu šampiona?

BETAPHOTO/BRANISLAV BOZIC/EV
BETAPHOTO/BRANISLAV BOZIC/EV

Povezane vesti

Crvena zvezda je danas dobila svoje rivale u grupnoj fazi Lige šampiona, žreb je odredio da bude smeštena u grupu B sa minhenskim Bajernom, Totenhemom i Olimpijakosom.

Teška grupa, analizu iste pogledajte OVDE.

Od kako su "crveno-beli" remizirali u Bernu, krenule su i spekulacije o potencijalnim pojačanjima za Ligu šampiona, u prvom planu je bio Filip Mladenović, ali je po domaćim medijima pominjan još jedan srpski fudbaler.

U pitanju je krilo Slovana iz Bratislave Aleksandar Čavrić.

Igra odlično ove sezone za slovački sastav, na četiri nastupa u tamošnjoj ligi postigao je dva gola i upisao asistenciju, u kvalifikacijama za Ligu Evrope ima upisan jedan pogodak.

Večeras Slovan gostuje u Solunu ekipi PAOK-a, u revanš meču plej-ofa za plasman u Ligu Evrope, a Čavrića nema u protokolu za ovaj susret!

Ovo je, jasno, važan duel za Slovan, a Čavrić je jedan od najboljih igrača u ekipi, pa se čini da bi njegov izostanak mogao da znači da se oprostio sa klubom iz Bratislave. Imao je povredu, ali se oporavio, očekivalo se da bude u sastavu za duel sa "crno-belima" iz Soluna.

Aleksandar Cavric

Sudeći po prethodnim spekulacijama, ali i željama koje je istakao generalni direktor Crvene zvezde Zvezdan Terzić, utisak je da bi Čavrić u narednim danima mogao da pojača redove srpskog šampiona.

"Crveno-beli" traže krilo, Ben će napustiti klub, da li će ga Čavrić zameniti, saznaćemo vrlo uskoro.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke