Terzić u OFK-u našao ''novog Marka Grujića''?!

Autor: Darko Mitrović
nedelja 13.03.2016.
14:05
Izvor: Sportske.net, Sport

Jedan od najtalentovanijih fudbalera OFK Beograda bi uskoro, zahjedno sa svojim bratom, mogao da se sa Karaburme preseli na Marakanu.

BETA/BETAPHOTO/BRANISLAV BOZIC/DS
BETA/BETAPHOTO/BRANISLAV BOZIC/DS

Povezane vesti

Tokom dana preneli smo da je OFK Beograd juče i u omladinskoj i u kadetskoj konkurenciji deklasirao Crvenu zvezdu.

Omladinci ''Romantičara'' su trijumfovali sa 4:1, a kadeti su bili još ubedljiviji (4:0), a opširnije o tim mečevima čitajte OVDE.

Ali, kako prenosi današnji ''Sport'', u upravi Zvezde neće sedeti skrštenih ruku, pa su navodno odlučili da angažuju dvojicu omladinaca OFK Beograda - braću Bogdana i Uroša Račića.

Drugopomenuti je bio jedan od strelaca u trijumfu omladinaca OFK Beograda nad crveno-belima, postigao je prelep gol sa oko 25 metara, dok njegov brat juče nije bio u sastavu protiv Zvezde.

Isti izvor navodi da se i Bogdanu i Urošu Račiću predviđaju blistave karijere, a da Uroša ''trenerski eksperti porede s Markom Grujićem''.

Dakle, Grujićev naslednik je znatno bliže Zvezdi nego što se možda očekivalo...


Inače, u toku dana je ovaj transfer i realizovan, više o tome možete pročitati OVDE.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

14 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Yeti Sumadinac
Monday, 14.03.2016
00:04

E glodari, ja jednom prilikom napisah da ako imalo mozga Terza ima, nece vam ostaviti dostupnog jednog jedinog talenta u regionu. Poslusa me covek, ruke mu se pozlatile. Vi imate fabriku talenata pa zalozite vurune, mozda ispecete nesto.

avatar
El Diablo
Sunday, 13.03.2016
17:08

U OFK-i nasao?Zasto me ovo ne cudi?Razlika je sto Grujic nije ponikao u OFK-i,tako da je mogao naci samo novog Marka Petkovica haha.

avatar
disqus_M4nkFgKH5L
Monday, 14.03.2016
10:50

Sizofrenija...

avatar
Cica Boris Fr
Sunday, 13.03.2016
15:54

Zato taj klub i propada, eto vec su stavili Omladinski Stadion na prodaju, a to je Terziceva politika sas vodjama iz drzavnog vrha, da se neko mora zrtvovati, samo da se spasio drzavna mezimica!!

avatar
Baxter Stockman
Sunday, 13.03.2016
15:49

Cu porede sa Grujicem. Ovaj nas fudbal je stvarno zaglibio... Sto se tice transfera Zvezda ce da plati 500k, a u OFK ce da udje 200k.

avatar
Yeti Sumadinac
Monday, 14.03.2016
00:08

Ne mora ni toliko, a moze i vise ako treba. Sta to tebe dodiruje kad Banatu fali tri miliona. Sve dok vi skicite mi idemo u dobrom pravcu. Ako je Terza ono sto mislim da jeste necete doci do talenta.

avatar
Baxter Stockman
Monday, 14.03.2016
01:30

Nije to sigurno.... Kad tad cete platiti sto se zbog vaseg duga upropastila Sloboda... Ni jedno zlo ne traje vecno, pa nece ni ovo vase... Prvi ekser ce biti Evropa na leto...

avatar
Sunday, 13.03.2016
15:39

koliko klubova ima ovaj covek ? pa do juce ga je jurio interpol , bezao je u SAD , sad mu SNS pruza zastitu i omogucava mu izivljavanje nad zdravim razumom ... cim SNS ode sa vlasti eto i vaseg vlasnika tamo gde mu je mesto ...

avatar
Red Star
Sunday, 13.03.2016
19:17

Imas ti o cemu da brines pusti Terzu. Bolje se zapitaj koliko vas je Djura ojadio, zasto Vazura ima toliku platu, zasto Zecevic i Curkovic podrzavaju Vazuru, kako ste maznuli Teleoptik centar za dz. itd. ali kako poslasticar moze da se razume u fudbal? ;)

avatar
Yeti Sumadinac
Monday, 14.03.2016
00:09

Jos dva I bice taman koliko treba.

avatar
Kish
Sunday, 13.03.2016
23:34

Ovo kao klinci u skoli kad se svadjaju ciji tata je jaci i ko ima bolja kola! Zamisli molim te, radi sa avionima, poslace slike sa Islanda...svaka ti cast, Pero Drapsine

avatar
Sunday, 13.03.2016
20:38

ja brine o svemu tome sto si napisao (jedino se ne slazem za Teleoptik) ... to ne znaci da ne mogu da postavim pitanje o Terzicu ... na tvoje pitanje o poslasticarima , evo odgovoricu tvojim siromasnoj masti i inteligenciji jer si verovatno nesto izvukao iz konteksta ... jednom prilikom sam napisao da sam pravi beogradjanin jer mi je dosta generacija rodjeno u Beogradu , jer mi je cukundeda drzao poslasticarnicu na Slaviji , bio ugledni ugostitelj sto je za to vreme bilo cenjeno ... sto se mene tice , ja nikada nisam ni isao u skolu za poslasticara niti umem da napravim bilo sta od kolaca ... zavrsio sam skolu Petar Drapsin na Dorcolu , radim sa avionima , u Jat-Tehnici kao kontrolor kvaliteta ... za mesec i po dana ti saljem slike sa Islanda sa sve partizanovim salom , pa ti placi i ismejavaj samog sebe u pecini u kojoj zivis .,.. pozdrav ...