Tomić ga ''otpisao'', Lalatović ga jedva čeka!

Autor: Darko Mitrović
sreda 27.01.2016.
11:56
Izvor: Sportske.net, fkvojvodina.rs

Fudbaleri Vojvodine započeli su glavnu fazu zimskih priprema u turskom Beleku.

partizan.rs/Miroslav Todorović
partizan.rs/Miroslav Todorović

Povezane vesti

Ekipa Nenada Lalatovića je u Tursku stigla u utorak, ali bez povratnika Milana Stepanova, koji je zbog povrede ostao u Novom Sadu na terapijama.

Prema tome, ukupno 28 igrača je na raspolaganju šefu struke Novosađana, a to su:

Nikola Perić, Srđan Žakula, Marko Kordić, Ivan Lakićević, Milan Milinković, Darko Puškarić, Bojan Nastić, Nikola Antić, Radovan Pankov, Lazar Rosić, Nemanja Miletić, Novica Maksimović, Dušan Jovančić, Danilo Sekulić, Nikola Kovačević, Filip Malbašić, Marko Vukčević, Dejan Meleg, Uroš Stamenić, Siniša Babić, Mirko Ivanić, Aleksandar Paločević, Lazar Zličić, Marko Đurišić, Ognjen Ožegović, Džon Meri, Milan Pavkov i Saša Ćurko.

Oni su u jutros odradili i prvi trening u Beleku, a sutra od 15 časova će odigrati i prvu kontrolnu utakmicu, protiv ukrajinske Oleksandrije.

Trener Nenad Lalatović je, za sada, zadovoljan onim što pokazuju njegovi fudbaleri.

''Krasi nas odlična atmosfera, koju koristimo da dobro i kvalitetno radimo, onako kako to moraju da čine fudbaleri Vojvodine. Uslovi za trening su zaista fantastični i to ćemo maksimalno da iskoristimo.

Imali smo kvalitetan sastav i u prvom delu sezone, a sada smo još više pojačali konkurenciju i raduje me to što za svako mesto u timu imamo bar po dva dobra rešenja, jer nijedan igrač ne sme da pomisli da ima sigurno mesto u startnoj postavi'',
izjavio je Lalatović.

Vojvodina je u aktuelnom prelaznom roku bila veoma aktivna, angažovana su šestorica novih igrača, a kako sada stvari stoje, taj spisak još nije zaključen.

Naime, prema najnovijim informacijama, fudbaler Partizana Nikola Trujić koji nije uspeo da se izbori za mesto na pripremama na Kipru sa crno-belima, mogao bi da se narednih dana preseli u Novi Sad i tako sa Nenadom Lalatovićem nastavi uspešnu saradnju koju su svojevremeno imali u kruševačkom Napretku.

U narednih par dana bi trebalo da se zna definitivan rasplet i ove priče.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

9 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
noname
Wednesday, 27.01.2016
20:06

u Vojvodinu samo uz debelo obestecenje, tri puta vece nego za bilo koji drugi klub, isto tako i za Cukaricki . Za sve ostale idu diskontne cene!

avatar
disqus_M4nkFgKH5L
Wednesday, 27.01.2016
17:27

Vojvodina pravi ozbiljnu ekipu, a Lalatovic ce imati bolji tim u Vojvodini nego sto je imao u Zvezdi...

avatar
PLAYBOY
Wednesday, 27.01.2016
15:31

ja stvarno ne razumem zasto Trujic nije igrao cesce...jer i ono malo sto je ulazio u igru on je ili dao gol ili imao asistenciju....stvarno ne znam zasto mu ovo sve rade??

avatar
boem
Wednesday, 27.01.2016
14:48

Ma I njega I Knezevica dati Vojvodini za 5 miliona Evra jer ipak I oni su bili fer pa su nam prodali Ivanica a I rekli iz Vojvodine niko ne moze u Partizan .Ipak se to treba respektovat

avatar
Krcunijo najboLa si!
Wednesday, 27.01.2016
16:03

oni i firma su rekli da a ivanic je rekao ne! ta sapunica je odavno zavrsena.

avatar
Nikola Bizmark
Wednesday, 27.01.2016
14:10

Ja bih ga dao ali na pozajmicu a ne da mi njima poklanjamo a oni nama prodaju a i nije mi jasno zasto on nije dobar Tomicu mada meni u Partizanu nije mnogo sta jasno,kao ni za Knezevica ali i Askovskog,sta je falilo da im se da sansa sem ako im ugovor ne istice i ne zele da ga produze,isto bih uradio i sa Zivkovicem nek trenira sam pola godine kad cete vec placati 2,5 miliona za njega a niko od neodgovornih nece zavrsiti u zatvoru zbog toga

avatar
REVOLT SPT BuNT
Wednesday, 27.01.2016
14:57

Tako je, Knezevicu i Askovskog isticu ugovori na kraju sezone (takodje i Eliomaru i Luki, ali i Ilicu, Andriji Zivkovicu i Ninkovicu), sam si sebi dao odgovor na pitanje...

avatar
RadovanRD
Wednesday, 27.01.2016
13:18

Paklen igrac, problem je sto nema adekvatnog menadzera koji je u dilu sa trenerom/upravom. Iako sam Delija, velika greska sto su otpisali i Trujica i Knezevica... Obojica su odlicni igraci

avatar
REVOLT SPT BuNT
Wednesday, 27.01.2016
13:09

Srecno, Trujo...