''Transfermarkt'' objavio najskuplji tim Superlige - Više igrača iz Partizana, nego iz Zvezde!

Autor: Darko Mitrović
utorak 29.10.2019.
21:37
Izvor: Sportske.net

Ko sada čini najskupljih 11, prema ''Transfermarktu''?

BETAPHOTO/MILOS MISKOV/MO
BETAPHOTO/MILOS MISKOV/MO

Povezane vesti

Preneli smo ranije danas da je popularni specijalizovani fudbalski sajt ''Transfermarkt'' ažurirao procenjene tržišne vrednosti fudbalera i da je prema njihovim podacima sada najskuplji fudbaler srpske Linglong Superlige štoper Partizana Strahinja Pavlović.

Osim toga, isti izvor je objavio i najnoviji idealni tim Linglong Superlige, na osnovu tržišnih vrednosti igrača.

Taj idealni tim čine samo fudbaleri Partizana i Crvene zvezde, i to šestorica iz Partizana i petorica iz Crvene zvezde, i to:

Milan Borjan (3.5 miliona evra) - Nemanja Miletić (3 miliona evra), Miloš Degenek (4 miliona evra), Strahinja Pavlović (8 miliona evra), Milan Rodić (3.5 miliona evra) - Bibras Natho (3 miliona evra), Saša Zdjelar (2.5 miliona evra) - Lazar Marković (4 miliona evra), Marko Marin (6 miliona evra), Filip Stevanović (4 miliona evra) - Milan Pavkov (4.5 miliona evra).

Dakle, u zbiru, ovo je tim od 46 miliona evra!

Sve to, kao i mnoge druge zanimljive podatke o superligaškim fudbalerima možete da pogledate OVDE.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

7 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Terapeut
Wednesday, 30.10.2019
09:57

Taman tako je i bilo u Derbiju... Dobro, malo drugačije...ali tu je.
Kad bi još dodali najskupljeg sudiju :)

avatar
REVØLT
Wednesday, 30.10.2019
02:03

Stojkovic (Borjan, Stevanovic)- Gajic/Miletic (Gobeljic), Degenek (Ostojic, Pankov, Vujacic ili Dinga), Pavlovic (Milunovic/Babic), Rodic (Urosevic, Brezancic, Zander)- Zdjelar/Jovancic (Jovicic ili Petrovic, Scekic), Natko (Vulic, Kanjas)- Ben/Markovic (Tosic, Garsija, Lutovac, *Jevtovic ili Simic (ili VLP), *Lakcevic), Suma (Ivanic, Pavlovic), Marin (Stevanovic, Vukanovic, Ivanovic)- Sadik ili Boaci (Pavkov, Asano). 5,5:5,5///21(22):21(22-24).

avatar
REVØLT
Tuesday, 29.10.2019
23:51

Pardon, 17-17, sa rezervnim golmanima i 18-18. *Milunovic i Babic, ne ili

avatar
REVØLT
Tuesday, 29.10.2019
23:43

A pazi imena kod njih: Milan, Milos, Milan, Marko i Milan:-D Samo Stojkovic na golu umesto kolege iz cz, mozda Jovancic na sredini (tu je negde pata-pata sa Zdjelarom), mozda Ben desno, a Suma mozda i pre mm, meni on nista slabiji nije, konkretan igrac. Ako njihov bude desno, onda Fica ili Lazar levo i (neki) drugi napadac i to bi zaista mogao da bude i neki najjaci tim. Takodje, i Urosevic na levom beku kao mala (ili malo veca) konkurencija mada ni Rajko ne zaostaje mnogo ako se samo suv kvalitet posmatra, a na klupi bi jos bili Gajic, onda Ostojic ili Milunovic (Babic) od stopera, Juda ivanic, Suma, Tosic, Sadik ili Boaci (neko od njih u prvi tim, razume se), Laki Pavlovic isto. Od nasih jos Vujacic (ili Dinga), Scekic i Asano (necemo sad i rezervne golmane), od njihovih Pankov, Jovicic, Vulic, Garsija i Vukanovic. Taman 15-15.

avatar
magister
Tuesday, 29.10.2019
23:14

Zanimljivo je da je na listi jedini pravi stranac - Izraelac - Natko, da je osim njega tu i Marin, sa Srpskim poreklom, ali i sa samo Nemačkim državljanstvom (namerno pišem velika S i N, smatram to ipak normalnim), da su još i Borjan i Degenek sa izvornim Kanadskim, odnosno Australijskim, ali i dvojnim, Srpskim državljanstvom (ne znam da li oni imaju pravo nastupa za reprezentaciju Srbije, to bi bilo zanimljivo istražiti), a da je od preostalih 7, koji sigurno imaju pravo nastupa za Orlove, čak 5 igrača Partizana i samo dvojica iz Zvezde. Znači 5 : 2, osim ukoliko organi FSS tu nešto ne preinače, i dosude drugačije...

avatar
REVØLT
Tuesday, 29.10.2019
23:46

Kako da imaju pravo nastupa za Srbiju kad imaju svoje selekcije? Mislite, da li su imali pre nego sto su se odlucili za te reprezentacije? Na to ste vec i sami dali odgovor.

avatar
crveni baron
Wednesday, 30.10.2019
12:31

Pa organi FSS mogu samo da presude u vasu korist jer se vidi po izboru selektora a posle i njihovi izbori. Uvek mesta za Rukavinu, Ljajica, Zivkovica i ostale partizanovce i veciti sukobi sa zvezdasima. Tako da oladi malo u spinovanju, isti si Zex