Trener Malatije uopšte ne brine zbog rezultata iz Beograda!

Autor: Darko Mitrović
sreda 14.08.2019.
21:17
Izvor: Sportske.net

Samouvereno i rasterećeno, takav utisak ostavljaju reči šefa struke ekipe Malatije.

BETAPHOTO/MILOS MISKOV/EV
BETAPHOTO/MILOS MISKOV/EV

Povezane vesti

Malatija i Partizan sutra od 19 časova odlučivaće o plasmanu u plej-of kvalifikacija za Ligu Evrope.

Partizan je prvi meč u Humskoj dobio sa 3:1, ali je Malatija pokazala da ume veoma opasno da ugrozi gol Vladimira Stojkovića, što je posebno došlo do izražaja posle ulaska Gokana Torea, koji je pogodio stativu, a kasnije i iz kornera asisitiao za jedini pogodak svog tima.

Tore i Brazilac Giljerme se sutra očekuju u startnoj postavi, za razliku od meča u Beogradu i to bi značajno moglo da oteža posao ekipi Partizana.

Dan pre meča, svoja očekivanja izneo je i trener Malatije Sergen Jalcin, koji je, između ostalog, podsetio da je i u prethodnoj rundi kvalifikacija njegov tim protiv Olimpije u revanšu uspeo da trijumfuje i obezbedi prolaz dalje.

Priželjkuje da se nešto slično ponovi i sutra.

''Nije to rezultat koji se ne može nadoknaditi, nemamo mi muku oko rezultata. Već smo bili u sličnoj situaciji tokom kvalifikacija.

U proteklih nedelju dana smo obavili različite vrste analiza sa igračima, kako bismo sve probleme u igri sveli na minimum.

Pokušaćemo da damo sve od sebe. Naš cilj je da pobedimo, dobrom i čvrstom igrom, to nam je jedini cilj. Bićemo voljni, puni entuzijazma.

Analizirali smo i protivnika. U prvom meču smo imali problema u odbrani, i pojedinačno i kao tim
pravili smo greške, koje ne bi trebalo da nam se dešavaju, a oni su dobro iskoristili naše slabosti. Naš protivnik je mnogo iskusniji od nas u evropskim takmičenjima, mi prvi put ove sezone igramo u kvalifikacijama za Ligu Evrope.

Nadam se da će se sutra stvari odvijati u pravcu koji mi želimo, a želimo da se dobro borimo, da igramo agresivno, da do pobede dođemo moćnom igrom. Čak i ako ne prođemo dalje, cilj nam je da formiramo igru za budućnost'', istakao je Jalcin, a od igrača Partizana posebno je izdvojio Sumu i Sadika, koje vidi kao najveću opasnost po gol njegovog tima.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke