Trener Napretka zadovoljan urađenim, zakazana generalna proba

Autor: Darko Mitrović
ponedeljak 28.07.2014.
20:07
Izvor: Sportske.net, fknapredeak.rs

Novi šef stručnog štaba kruševačkog Napretka Siniša Gogić osvrnuo se danas u razgovoru sa novinarima na učinak svog tima u dosadašnjem toku priprema za novu sezonu.

fknapredak.rs
fknapredak.rs

Povezane vesti

Centralni deo priprema Kruševljani su obavili na Zlatiboru, gde su odigrali i nekoliko prijateljskih utakmica, a trener Siniša Gogić iskoristio je priliku da na delu vidi sve raspoložive igrače.

Rezultati utakmica nisu bili u prvom planu, a iskusni stručnjak uverava da je uglavnom zadovoljan onim što su njegovi igrači pokazali.

''Na Zlatiboru smo odigrali pet prijateljskih utakmica, zabeležili smo jednu pobedu, dva remija. Meni nisu bili najvažniji rezultati utakmica, jer sam dao šansu svim igračima. Bez obzira što sam kao igrač voleo da pobeđujem i na treninzima, hteo sam da se uverim koliko igrači prihvataju sve ono što smo radili na treninzima, da li to funkcioniše na utakmicama.

Dosta toga je bilo dobrog, a bilo je i dosta nedostataka. Ostale su dve nedelje u kojima ćemo te nedostatke popraviti, na tehničkom i taktičkom planu, da bi smo bili spremni za prvo kolo protiv Čukaričkog''
, istakao je Gogić.

Ipak, uočio je i neke slabe tačke u svom timu, pre svega na poziciji levog beka, pa se nada da će do početka sezone stići i još neko pojačanje.

Takođe, danas je potvrđeno i da će generalnu probu pred novu sezonu Napredak imati sa Slogom iz Kraljeva, a ta utakmica zakazana je za 2. avgust u Kruševcu.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke