Trener Partizana pokrenuo važnu temu, treba li odložiti sledeće kolo?

Autor: Darko Mitrović
petak 12.02.2021.
19:27
Izvor: Sportske.net

Posle prve izjave za TV Arena Sport, šef struke Partizana govorio i za klupsku televiziju.

Srdjan StevanovicStarsportphoto ©
Srdjan StevanovicStarsportphoto ©

Povezane vesti

Partizan se mučio u prvom poluvremenu protiv Novog Pazara, ali posle Markovićevog gola početkom drugog, sve je bilo mnogo lakše za crno-bele koji su na kraju slavili sa 4:1.

Na pitanje Biljane Obradović trener Partizana prokomentarisao je i učinak pojedinih igrača.


''Lomili smo protivnika, bili smo bili strpljivi i išli korak po korak. Danas je Marković dobro igrao, bio je i disciplinovan i opasan, postigao je već peti ili šesti gol, to je dobro i za njega i za nas.

Jović je danas ušao u drugom poluvremenu, može on to mnogo bolje i disciplinovanije, pričaćemo još'', istakao je Stanojević.

A onda neizbežna tema, imajući u vidu uslove u kojima je meč u Humskoj odigran, a o čemu je Stanojević već govorio i za Arenu Sport.

''Teško je bilo, po ovom vremenu teško je disati i trčati, ali razočaran sam da je zaleđen teren. Nas čekaju ovakvi tereni, biće teško na gostovanjima, ali ne smemo da dozvolimo da nam se dešava ovde na našem terenu'', ponovio je Stanojević.

Sledeće kolo po rasporedu treba da se igra već u sredu, ali to neće važiti za meč Crvene zvezde i Mačve, jer aktuelni šampion dan kasnije igra protiv Milana u Ligi Evrope.

S obzirom da se vremenske prilike prema aktuelnoj prognozi neće mnogo promeniti, Stanojević se s pravom pita da li treba odložiti kompletno kolo.

''Ako budu zaleđeni tereni, da li ima smisla igrati, možda će doći do povreda... Ja sam uvek za to da ako nema uslova, da pomerimo utakmice za sedam dana. Nemaju svi ni grejače, teško je igrati po ovim uslovima. Ne znam, sačekaćemo, videćemo...'', konstatovao je Stanojević, koji će svoje igrače ponovo okupiti u nedelju posle dana odmora.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

1 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Slavko1234
Saturday, 13.02.2021
10:47

Velja u zatvoru, jedan dao ostavku druga dvojica na bolovanju, rasulo.