Trener Steaue objasnio zašto Rumuni ne žele Lazovića!

Autor: Mihajlo Vidojević
utorak 19.08.2014.
11:53
Izvor: Sportske.net

Trener rumunske Steaue Kostel Galka priznao je da je njegov klub razmatrao angažovanje Danka Lazovića ali da je od te ideje odustao jer je napadač Partizana isuviše star.

partizan.rs
partizan.rs

Povezane vesti

Fudbalski klub Partizan ima još 12 dana da zadrži tim na okupu a kako sada stoje stvari dobre vesti stižu za crno-bele iz Rumunije.

Jedan od interesenata za Danka Lazovića, ekipa Steaue, odustala je od dovođenja napadača crno-belih i to zbog Lazovićevih godina.

"Razgovarali smo o Lazoviću jedno vreme, ali smo odustali od te ideje jer je on prestar i ne uklapa se u naše buduće planove. Mislim da ćemo ipak dovesti nekog drugog, mlađeg napadača" poručio je trener Steaue Kostel Galka.

Pored navedenog, još jedan od razloga zbog kojeg su Rumuni odustali od angažovanja Danka Lazovića jeste to što Srbin ne bi imao pravo nastupa za Steauu u plej-of fazi kvalifikacija za Ligu šampiona.

Za Partizan je takva odluka Steaue dobra jer bi Marko Nikolić bio najsrećniji ukoliko bi u tekućoj sezoni u timu zadržao Danka Lazovića.

Šampion Rumunije u plej-ofu za plasman u grupunu fazu LŠ igra protiv Ludogoreca, kluba koji je drugo leto za redom izbacio Partizan iz kvalifikacija za elitno takmičenje.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke