TSC na vrhu, Sabo priznaje da ni on nije očekivao tako dobre rezultate

Autor: Pavle Knežević
nedelja 01.09.2019.
22:45
Izvor: Sportske.net

Trudi se trener TSC-a da ostane skroman i na zemlji, uprkos fantastičnom startu sezone debitanta u Super ligi.

fkbackatopola.com
fkbackatopola.com

Povezane vesti

TSC Bačka Topola je ponovo pokazao da se ne šali: remi protiv Partizana u Beogradu bio je drugi u sedam odigranih kola, uz pet pobeda. Sjajan rezultat za novajliju u ligi, ali trener ekipe Zoltan Sabo ne krije da je tim imao sreće večeras.

"Zaista teška utakmica. Partizan je igrao odlično, imali smo sreće da uzmemo bod. Čestitam mojim momcima, poginuli su na terenu za ovo. Drago mi je što smo i u Beogradu pokazali da imamo kvalitet i da smo s pravom tu, za sada u vrhu našeg fudbala", rekao je Sabo novinarima.

Ovakvi rezultati u početku nisu slučajnost, kakve su vam ambicije ove sezone?

"Pod broj jedan, trudićemo se da nastavimo sa ovim igrama i nadam se da će rezultati ostati ovakvi. Naravno, dolaziće tu i do kriza i pada forme, a naš cilj je da budemo u plej-ofu ove sezone", rekao je Sabo.

Iskreno, malo ko je očekivao ovakve rezultate i vrh tabele, a vi? Dokle može da traje serija bez poraza?

"Pravo da vam kažem, nisam ni ja očekivao ovako sjajne rezultate, ali jako mi je drago zbog toga i mojih momaka koji su sjajni i sjajno rade. Imamo sjajnu atmosferu, idemo iz utakmice u utakmicu, razmišljamo samo o narednom protivniku, pa ćemo da vidimo dokle ovako ide", rekao je trener TSC-a.

Sabo je igrao za Partizan od 1996. do 2000. godine, ima 67 nastupa za crno-bele, a večeras je prvi put vodio tim protiv svog nekadašnjeg kluba.

"Prvo, izuzetno mi je drago što je Partizan ušao u Ligu Evrope, Partizan je moj klub i uvek će tako da bude i raduju me što su napravili dobre rezultate. Nadam se da će i u Evropi da pokažu dobre rezultate i želim im sve najbolje", rekao je Sabo.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke