TVITOVI - ''Delije'' u čudu u šta se Zvezdin tim pretvorio za samo 20 dana...

Autor: Darko Mitrović
nedelja 04.09.2022.
22:18
Izvor: Sportske.net

Brojne kritike posle večerašnjeg remija.

2022 Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©
2022 Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©

Povezane vesti

Nova sezona nije mogla bolje da počne za Crvenu zvezdu, ređale se su ubedljive pobede i na domaćoj sceni i na startu kvalifikacija za Ligu šampiona, a za to vreme Partizan je ređao kikseve i za tili čas Zvezda je stekla sedam bodova prednosti u odnosu na najvećeg rivala i stigla na korak od plasmana u Ligu šampiona.

A onda se pojavio Makabi iz Haife i kola su za Zvezdu krenula nizbrdo. Izostao je očekivani plasman u  u Ligu šampiona, uz veliku zabrinutost Zvezdinih navijača zbog fizičke nespremnosti njenih igrača u dvomeču sa Izraelcima.

Sve je kulminiralo ostavkom trenera Dejana Stankovića koga je zamenio Miloš Mlojević, ali kriza Zvezdinje igre i dalje traje.

Potom je usledio remi u derbiju, a večeras i prvi ''pravi'' prvenstveni kiks ove sezone - 1:1 protiv TSC-a na ''Rajku Mitiću''.

Nezadovoljstvo navijača je sve veće, između ostalog i zbog pojedinih poteza uprave u finišu prelaznog roka, otišli su napadači Pavkov i Ohi, dok novajlije Kulibali u napadi i Azarov na levom beku za sada ne nagoveštavaju da će biti prava pojačanja za Zvezdu.

-


-


-


-


-


-


-


-


-


Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke