U Borcu optimisti: ''Pokazali smo da možemo da igramo protiv Zvezde''

Autor: Beta Beta
petak 22.04.2016.
15:02
Izvor: Beta

Fudbaler Borca iz Čačka Djuro Zec rekao je da je danas da je njegova ekipa pokazala da može dobro da igra protiv Crvene zvezde, ali da je beogradski tim favorit u predstojećoj utakmici.

BETA/BETAPHOTO/BRANISLAV BOZIC/MO
BETA/BETAPHOTO/BRANISLAV BOZIC/MO

Povezane vesti

Fudbaleri Borca igraju sutra od 17 časova u Čačku protiv Crvene zvezde, utakmicu drugog kola plej-ofa Super lige Srbije. Borac i Zvezda su 10. aprila igrali u Čačku u 30. kolu Super lige, a beogradski tim izjednačio je na 1:1 u sudijskoj nadoknadi vremena.

"Sistem takmičenja je takav da nam posle samo 13 dana u goste ponovo dolazi lider. Utakmicu dočekujemo u specifičnoj atmosferi nakon bolne eliminacije iz Kupa. Moramo kroz plej-of tražiti bodove koji bi nas doveli na četvrto mesto. Nema lakih rivala. Pokazali smo pre dve sedmice da može da se igra protiv Crvene zvezde i nadam se da ćemo sutra ponoviti takav pristup i ostvariti povoljan rezultat. Za nas bi u ovom trenutku sve osim poraza bio uspeh", rekao je Zec na konferenciji za novinare.

Borac u utakmicu ulazi posle eliminacije iz Kupa Srbije. Ekipa iz Čačka je u sredu u revanš utakmici polufinala odigrala 1:1 sa Javorom, koji je prošao u finale zahvaljujući pobedi od 2:1 u Ivanjici.

Golman Borca iz Čačka Vladimir Bajić rekao je da utakmica sa Crvenom zvezdom dolazi u nezgodnom trenutku, posle eliminacije njegove ekipe iz Kupa Srbije.

"Lider nije mogao u nezgodnijem trenutku da dodje u Čačak. Izuzetno boli eliminacija iz Kupa i samo tri dana kasnije igramo protiv najboljeg tima u zemlji. Pre dve sedmice su nas minuti delili od velike pobede nad Zvezdom, ali znamo da će sada biti teže. Moramo da podignemo glavu, maksimalno da se mobilišemo i ostavimo srce na terenu kako bismo ostvarili povoljan rezultat i ostali u trci za pozicijom koja vodi na medjunarodnu scenu", rekao je Bajić.

Zvezda je prva na tabeli Super lige sa 42 boda, a Borac zauzima peto mesto na tabeli sa 23 boda.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke