U Evropi se priča o Partizanovim biserima, engleski premijerligaš juče poslao skaute u Humsku!

Autor: Darko Mitrović
četvrtak 18.04.2019.
13:02
Izvor: Sportske.net

Imali su, zaista, šta da vide.

Beta/Branislav Božić/Ds
Beta/Branislav Božić/Ds

Povezane vesti

Iako je novi šef struke crno-belih Savo Milošević odlučio da se do izlaska iz rezultatske krize uglavnom osloni na iskusnije igrače, talentovani štoper Strahinja Pavlović zadržao je svoje mesto u startnoj postavi i za sada u potpunosti opravdava poverenje stručnog štaba.

Ovaj momak će tek krajem maja postati punoletan, ali svojim igrama ovog proleća je već skrenuo pažnju nekoliko velikih evropskih klubova.

Nedavno se pisalo o interesovanju Juventusa za njegove usluge, navodno su u Torinu spremni za izdvoje pet miliona evra, ali kako se bliži letnji prelazni rok, konkurencija postaje sve veća u trci za mladog srpskog defanzivca.

Tako se juče pojavila informacija da su skauti engleskog Mančester sitija pratili jučerašnji nastup Pavlovića u Kupu utakmici protiv Radničkog iz Niša. Partizan je taj meč dobio sa 1:0, a Pavlović je odlično obavio svoj posao u tandemu sa iskusnim Bojanom Ostojićem, pa verujemo da su Englezi zadovoljni onim što su videli.

Tema potencijalnog transfera Strahinje Pavlovića biće sve zanimljivija u finišu ove sezone, pogotovo ako mladi štoper nastavi ovako da igra, videćemo da li će se još neki evropski klubovi uključiti u ovu trku.

Istovremeno, nije ni godinu dana stariji Svetozar Marković zaboravljen, iako je ovog proleća imao dužu pauzu zbog povrede i operacije kolena.

Tako smo ovih dana naleteli i na zanimljive komentare navijača Rome na Tviteru, koji hvale i Markovića i Pavlovića, uz nadu da bi i Aleksandar Kolarov mogao da pomogne u realizaciji potencijalnog transfera jednog od ove dvojice igrača...
-
-

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

11 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Mileta59
Thursday, 18.04.2019
14:20

Браво за Бојана Остојића. Уз њега је стасао Миленковић, а сада напредује и Павловић. Требало би у клубу да у најмању руку изразе захвалност великом човеку Бојану.

avatar
NOTHING ELSE MATTERS
Thursday, 18.04.2019
13:36

Markovic je Kanavaro, a Pavlovic Kjelini:-D

avatar
NemanjaaVidiiiicNo1
Thursday, 18.04.2019
13:22

Sto bi rekao pantic jeste gvardiola se probudio jedno jutro i rekao uh ne mogu bez pavlovica nikako,slaba mi odbrana,jel tako panticu?posto je zvezdin transfer odradjen preko vlade srbije jel tako panticu?komedija

avatar
NOTHING ELSE MATTERS
Thursday, 18.04.2019
13:36

Ne nego su braca Ilic od presudnog znacaja za njihovu istoriju Hahaha

avatar
NOTHING ELSE MATTERS
Thursday, 18.04.2019
15:41

Nece on tamo preci. To samo ti mozes da verujes u te price i da se smejes onome koji pouzdano zna da su braca placena preko ''Beograda na vodi''.

avatar
NemanjaaVidiiiicNo1
Thursday, 18.04.2019
15:11

pavlovic ce biti od presudnog znacaja jel tako?