U finišu sezone pao u drugi plan, ali Zvezda za njega ima odličnu ponudu!

Autor: Darko Mitrović
nedelja 09.06.2019.
22:13
Izvor: Sportske.net, Mozzartsport.com

Da li je transfer na pomolu?

FK Crvena zvezda
FK Crvena zvezda

Povezane vesti

Godinu dana pošto je iz Zemuna došao na ''Marakanu'', Zvezdin krilni napadač Veljko Simić bi mogao ponovo da promeni sredinu.

On sa crveno-belima ima ugovor do juna 2022. godine, a prošle sezine je upisao čak 41 nastup, uz 10 golova i osam asistencija.

Ipak, u finišu sezone je pao u drugi plan, retko je dobijao priliku, pa je u poslednjih sedam Zvezdinih mečeva upisao samo dva nastupa.

Zbog toga su sve češće spekulacije o njegovom  odlasku, koje su danas dodatno pojačane, jer nije otputovao sa ostatkom ekipe na pripreme na Zlatibor.

Razlog je, navodno, privatne prirode, ali ''Mozzartsport'' otkriva da je u pitanju ponuda bečkog Rapida, koji Zvezdi za Simića nudi 1.750.000 evra.

Od toga bi i Zemunci mogli da imaju korist, jer su prošlog leta sa Zvezdom dogovorili i 20 posto od sledeće prodaje.

Navodno, za sada je ponuda Austrijanaca usmena, a narednih dana se očekuje da se ona i ozvaniči. U načelu, crveno-belima pomenuta suma deluje primamljivo, ali da sačekamo rasplet.


Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

4 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
MarkoSi
Monday, 10.06.2019
12:34

Ne verujem u taj Rapid iz Beča još od onomad kada smo uzaludno čekali faks kojim bi potvrdili tranfer Radovana Krivokapića. Opet, živim u nekoj iracionalnoj nadi da će se naći neki klub koji će odvojiti novac za ovu menadžersku kombinaciju i rasteretiti tim Zvezde koji je mnogo pretrpeo zbog toga što je Veljko Simić morao da igra.

avatar
CZYNWA
Monday, 10.06.2019
11:09

Хо хо хоо, још да Чауша продају за милионче и пали се машина..

avatar
Doktor Trax
Sunday, 09.06.2019
22:42
avatar
Dante Hell
Sunday, 09.06.2019
22:29

Ćeraj to... Nema ništa sem brzine.