U Zvezdi svi pričaju o pojačanjima

Autor: Mihajlo Vidojević
petak 18.07.2014.
22:55
Izvor: Sportske.net, crvenazvezdafk.com

Šampion Srbije ostao je po završetku minule sezone bez većeg dela tima koji je Zvezdu vodio do trofeja, pa iako su na "Marakanu" do sada već dovedena petorica novih fudbalera iz crveno-belog tabora od reda se mogu čuti tvrdnje da je neophodno još četiri,

crvenazvezdafk.com
crvenazvezdafk.com

Povezane vesti

Ekspedicija FK Crvena zvezda nalazi se u Belgiji gde je već odigran jedan kontrolni meč protiv Genka a u subotu sledi okršaj sa Mehelenom.

Nakon remija sa Genkom iz redova Crvene zvezde moglo se čuti da je prikazana igra bila na zadovoljavajućem nivou ali da će za takmičarske utamice biti neophodna pojačanja.

Tako su Nenad Lalatović i Nenad Milijaš poručili da je na Upravi da do početka sezone dovede četiri ili pet novih igrača a istu poruku poslao je još jedan od najiskusnijih iz redova kluba iz Ljutice Bogdana.

"Šampionski tim Zvezde se izmenio, tražimo i dalje prvih 11 i zaista nije lako. Pričamo o tome da uz četiri ili pet pojačanja možemo biti prava ekipa, i da možemo krenuti u odbranu titule" smatra Savo Pavićević.

U Zvezdu su do sada stigli Damir Kahriman, Predrag Đorđević, Nenad Gavrić, Đorđe Despotović i Stefan Đorđević.

Među potencijalnim pojačanjima i dalje se nalaze Miloš Bosančić, Obeng Regan ali i još nekolicina igrača sa kojima će u Zvezdi pokušati da pronađu zajednički jezik i realizuju saradnju.

Kompletirane transfere u domaćoj ligi možete pratiti na našem portalu na sledećoj STRANI.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke