Uprava Partizana: "Doveli smo najboljeg trenera"

Autor: Beta Beta
četvrtak 26.03.2015.
15:08
Izvor: Beta

Vojislav Nedić smatra da je fudbalski klub Partizan doveo "najboljeg trenera" Zorana Milinkovića i da nerešen rezultat sa Čukaričkim nije bio presudan za smenjivanje Marka Nikolića.

partizan.rs
partizan.rs

Povezane vesti

Partizan je danas promovisao novig trenera, a rukovodstvo kluba iz Humske smatra da je Milinković odličan, najbolji izbor.

"Doveli smo trenera kog je Partizan odavno želeo. Smatram da smo doveli najboljeg. Situacija je bila takva da je moralo nešto da se menja", rekao je potpresednik Partizana Vojislav Nedić novinarima na stadionu Partizana.

Nedić je dodao da Partizan ima najbolji tim u ligi, ali da je doživeo dva neuspeha, nerešene rezultate sa Radničkim u Nišu i Voždovcem u Beogradu.

"Partizan ima najbolji tim u ligi, ali je imao dva neuspeha. Utakmica na Banovom brdu je bila nerešena. Bila je to jedna od najborbenijih utakmica u čitavom prvesntvu, ali to mi ne smatramo neuspehom, nije ta poslednja utakmica prelomila, bili smo toga svesni i ranije", kazao je on.

Nedić je naveo da Milinković ima pobednički mentalitet i da je želja celog kluba da se osvajaju bodovi, pobedi "večiti" derbi i da se na kraju osvoji titula.

Drugi potpredsednik Partizana Milorad Vučelić istakao je da je uprava pregovarala jedino sa Milinkovićem.

"Njegova borbenost, znanje, pripadnost Partizanu i kvalitet nam pružaju veru da će Partizan osvojiti titulu, koja nam je izmakla prošle godine, i verujem da smo izborom novog trenera korak bliže toj tituli", rekao je Vučelić.

On je kazao da Partizan ima najbolji timu u srpskom prvenstvu i da veruje da će Milinković izvući najbolje iz njega.

Vučelić je rekao da će uprava snositi odgovornost ako Partizan ne osvoji titulu ove sezone, a ne novi trener.

"To je nešto što je već abeceda. Uspeh ima sto roditelja, a neuspeh samo jednog",
rekao je Vučelić.

Partizan su u zimskom prelaznom roku napustili Danko Lazović i najbolji strelac Petar Škuletić.

"Što se tiče prodaje Škuletića, on je već bio doveden u poziciju da ide. On je u neku ruku praktično već bio otišao i želeo je da ode po svaku cenu, a sami znate šta znači zadržati nezadovoljnog igrača. Nije jedan igrač presudan za tim, verujem da i sada imamo najbolji tim, koji može do titule", rekao je Nedić.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke