Važan potpis na "Karađorđu", Jovanović najavio još barem tri pojačanja

Autor: Milovan Longinov
utorak 07.06.2022.
13:15
Izvor: Sportske.net, fkvojvodina.rs

Radno na "Karađorđu".

fkvojvodina.rs
fkvojvodina.rs

Povezane vesti

Fudbaler Vojvodine Mihajlo Nešković produžio je danas ugovor sa „starom damom“ do juna 2024. godine.

Nešković je dete Voše, a jednu sezonu 2020/21 proveo je na pozajmici u Inđiji.

"Odluka da ostanem nije bila teška, jer sam ovde odmalena, 10 godina, Voša je moj klub i srećan sam što ostajem. Drago mi je što nastavljamo saradnju i daću sve od sebe za Vošu, moj omiljeni klub", rekao je Nešković za sajt kluba.

On smatra da će on i njegovi saigrači popraviti utisak iz prethodne sezone i da će ostvariti ciljeve u narednoj godini.

"Vojvodina je morala da bude bolja, jer Voša uvek mora da bude u samom vrhu srpskog fudbala. Iza nas je sezona za zaborav, ali se okrećemo sad novim izazovima i ciljevima. Želimo da se plasiramo u Evropu, da budemo na što boljoj poziciji na tabeli i da napadnemo trofej u Kupu Srbije. Ako smo uspeli da ga osvojimo pre dve godine, verujem da možemo da ponovimo taj uspeh i u novoj sezoni", rekao je Mihajlo Nešković.

Sportski direktor Marko Jovanović zadovoljan je Neškovićevim potpisom, a takođe je i najavio pojačanja do kraja prelaznog roka.

"Drago mi je što je Nešković produžio ugovor sa nama. Radi se o jednom kvalitetnom mladom igraču, koji je ponikao u klubu i koji je pokazao da ima kvalitet koji nam je potreban za ovu sezonu. Smatram da on još uvek nije ostvario svoj potencijal i da se nije još dovoljno razvio, da nije dobio priliku da pokaže sav svoj kvalitet. Mislim da će sa novim stručnim štabom sa Milanom Rastavcem konačno pokazati sav svoj potencijal i da se konačno iskristališe u kvalitetnog i ozbiljnog igrača, da će napraviti iskorak i da će klub na njemu jednog dana moći i da zaradi. Naš tim još uvek nije kompletiran, očekujemo još jedno tri pojačanja, možda i četiri, u zavisnosti od toga šta će biti na poziciji golmana. Želimo da se pojačamo u što kraćem roku, ali nećemo birati sada kvanitet nego kvalitet, igrače koji će odmah odgovoriti zahtevima našeg stručnog štaba", izjavio je Marko Jovanović.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke