Vazura zadovoljan žrebom, Saničanin veruje u crno-bele

Autor: Aleksandar Golubović
petak 27.08.2021.
15:15
Izvor: Sportske.net

Ne žele da potcene rivale.

Srdjan StevanovicStarsportphoto ©
Srdjan StevanovicStarsportphoto ©

Povezane vesti

Generalni direktor fudbalskog kluba Partizan Miloš Vazura rekao je da je zadovoljan protivnicima koje je njegova ekipa dobila na današnjem žrebu za Ligu konferencija i ocenio da crno-beli imaju velike šanse za plasman u drugu fazu takmičenja.

"Zadovoljni smo žrebom. Sve ekipe koje su došle do grupne faze nesporno imaju kvalitet. Izbegli smo mnogo jače ekipe iz prvog šešira, poput Totenhema i Rome, što je dobro, tako da sam siguran da imamo velike šanse za dalji plasman. Sada je na nama da se spremimo najbolje što možemo", rekao je Vazura za klupski sajt. 

 Na žrebu u Istanbulu odlučeno je da će Partizan u grupnoj fazi Lige konferencija igrati u Grupi B protiv belgijskog Genta, Florom iz Talina i kiparskim Anortozisom. 

Žrebom je zadovoljan i fudbaler crno-belih Siniša Saničanin.

"Mislim da možemo biti zadovoljni žrebom i da se sa svakom ekipom možemo nadigravati. Naravno, svaka utakmica će biti teška na svoj način, ali mislim da imamo kvalitet koji smo pokazali i koji ćemo u nastavku takmičenja, nadam se, pokazati još više", naveo je Saničanin.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

1 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Slavko1234
Friday, 27.08.2021
17:11

Nista od silnih obecanja o pojacanju. Uzcete lovu prodati sve sto se moze katastrofa vecih muljatora u istoriji kluba nije bilo, obraza nemate. Uprava napolje.