Vojvodina dobila još jedno pojačanje, biće ih još!

Autor: Darko Mitrović
nedelja 01.02.2015.
16:41
Izvor: Sportske.net, fkvojvodina.rs

Uprava Vojvodine i dalje aktivno radi na jačanju tima za prolećni deo sezone. Stigao još jedan novajlija, a do kraja prelazniog roka očekuju se transferi još dvojice fudbalera.

fkvojvodina.rs
fkvojvodina.rs

Povezane vesti

Nekadašnji Vošin „petlić“ i polaznik Omladinske škole „Ilija Pantelić“, Ivan Rogač, priključio se ekspediciji novosadskog superligaša na pripremama u Beleku.

Doskorašnji igrač ukrajinskog Volina iz Lutska, kako sam kaže, ostvario je svoju veliku želju i vratio se u klub, u kojem je načinio svoje prve fudbalske korake.

Očekuje se da, u toku današnjeg dana stavi potpis na dvoipogodišnju vernost ''Lalama''.

Ivan Rogač je rođen u Kotoru, ali je odrastao u Petrovaradinu, rođen je 1992. godine, počeo da trenira fudbal u Vojvodini, a sa samo 12 godina, otišao je u pionirsku ekipu Crvene zvezde.

Nakon juniorskog staža u redovima beogradskoih crveno-belih, zaigrao je za prvi tim Rada, pa potom, BSK-a iz Borče, a poslednja adresa bila mu je u Ukrajini.

''Ispunila mi se želja i zaista sam srećan i veoma zadovoljan. Moj transfer u Vojvodinu, aktuelan je još od prvog dana prelaznog roka, međutim, zbog administrativnih problema, malo se oteglo ovo čekanje. Sad je, na sreću, sve iza mene i evo me na pripremama Voše.

Igrao sam pre dva dana u susretu Volin – Jagodina (3:1), ali sam na terenu proveo samo 25 minuta, pošto sam dobio nezgodan udarac u nogu. Srećom, ne radi se o težoj povredi, ali nisam ništa želeo da rizikujem i sada mogu odmah, da se, punom snagom, uključim u rad''
, istakao je Rogač.

Kao što je poznato, nakon neuspešnih pregovorima sa Envrom Alivodićem i njegovog odlaska iz Beleka, operativci Vojvodine, bacili su se na posao oko pronalaženja kvalitetne opcije za desnu stranu napada „crveno-belih“.

Pregovori oko angažovanja, Aleksandra Stanisavljevića, za sada, napreduju u dobrom pravcu i postoje realne šanse, da doskorašnji igrač Donjeg Srema, obuče crveno-beli dres Vojvodine.

Pored njega, Novosađani žele, da svoje redove pojačaju, sa još jednim klasičnim napadačem, kako bi nadoknadili prazninu, koja je nastala odlaskom Lazara Veselinovića u Južnu Koreju.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke