Vojvodina - Hoće li se napadači konačno 'probuditi'?

Autor: Mihajlo Vidojević
subota 31.10.2015.
12:45
Izvor: Sportske.net, fkvojvodina.rs

Fudbaleri Vojvodine u nedelju gostuju ekipi Čukaričkog u okviru 16. kola Superlige Srbije, a primarni zadatak izabranika Gorana Šaule biće da prekinu golgeterski post.

Beta/DraganGojić/Ds
Beta/DraganGojić/Ds

Povezane vesti

Derbi susret 16. kola domaćeg fudbalskog šampionata biće odigran u nedelju na Banovom Brdu gde ekipa Čukaričkog dočekuje novosadsku Vojvodinu.

Prvi međusobni susret dve ekipe na startu nove sezone završen je ubedljivom pobedom Čukaričkog (0:4), pa se u Novom Sadu nadaju da će biti kadri da se revanširaju za taj debakl.

"Samo pobeda nas zanima i to je jedini ishod s kojim bismo bili zadovoljni. Ako nam odbrana bude na nivou kao na prethodne dve utakmice, nema razloga da ne verujemo u ostvarenje svojih namera" kazao je v.d. šefa struke Goran Šaula.

Novosađani nisu uspeli da postignu gol na prethodnih pet utakmica što je podatak koji zabrinjava uoči teškog gostovanja na Banovom Brdu.

"Poznato je da smo ovo prvenstvo počeli ubedljivim porazom od Čukaričkog rezultatom 0:4 kod kuće, ali ja verujem da ćemo u nedelju odigrati kao na prethodna dva susreta, s tim da ćemo imati jasnu nameru da postignemo gol, što nismo uspeli na poslednjih pet mečeva" dodao je Šaula.

Privremeni trener novosadskog superligaša neće moći da računa na povređenog Marka Kordića i suspendovanog Lazara Rosića, a pod znakom pitanja za duel sa "Brđanima" biće i Darko Puškarić i Novica Maksimović.

Utakmica 16. kola Superlige Srbije između Čukaričkog i Vojvodine zakazana je za nedelju od 17 časova.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

3 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
pjer
Saturday, 31.10.2015
15:55

ognjen mudrinski novi napadac vojvodine

avatar
Saturday, 31.10.2015
19:16
avatar
Saturday, 31.10.2015
14:02

Nadam se da hoće ali me brine izjava Zagorčića na rastanku. Ovako više nemože moramo razgovarati? Dali neko iz uprave sastavlja tim? da im je stalo do rezultata već bi doveli Veljka Paunovića bez obzira ne cenu a ima još slobodnih trenera