Vojvodina ne staje, stiže i napadač iz inostranstva, ozvaničen i jedan odlazak!

Autor: Darko Mitrović
sreda 13.01.2021.
16:20
Izvor: Sportske.net

Dolaskom Milana Kosanovića na mesto sportskog direktora, Vojvodina postaje sve konkretnija u prelaznom roku.

Srdjan Stevanovic/Starsportphoto ©
Srdjan Stevanovic/Starsportphoto ©

Povezane vesti

Ranije danas preneli smo da je dojučerašnji krilni fudbaler Crvene zvezde Veljko Simić danas postao novi član Vojvodine, ali to nije sve kada je u pitanju prelazni rok na ''Karađorđu.

Novi sportski direktor ''Lala'' Milan Kosanović potvrdio je i da je realizovan i jedan odlazak sa ''Karađorđa''. U pitanju je transfer Ognjena Đuričina, koji je postao novi fudbaler Radničkog iz Niša.

''Na prethodnoj konferenciji već smo najavili mogućnost odlazaka mlađih igrača, a konkretno možemo da potvrdimo da će od danas  Ognjen Đuričin postati novi član Radničkog iz Niša. Postigli smo dogovor koji zadovoljava sve strane, a zahvaljujemo se Đuričinu za sve što je uradio u dresu Vojvodine.

U nekoj daljoj projekciji Vojvodine, ovim smo oslobodili prostor za napredak nekim mlađim igračima koji će biti budućnost našeg kluba. Takođe, Đorđe Pantelić ide na pozajmicu u Inđiju, gde će i dalje kao pozajmljeni igrač ostati Nešković.

Praktično, 29 igrača putuje u Tursku, 25 igrača i četiri golmana. Čekamo još rezultate testova na virus Kovid-19, kada ćemo kompletirati čitav spisak putnika'', objasnio je Kosanović.


Ali, do početka drugog dela sezone Vojvodina bi trebalo da bude jača i za još jednog napadača. Kosanović je otkrio klupsku strategiju i po ovom pitanju.

''Tražimo inostranog napadača, imamo 2-3 igrača na listi, ali kao što znate sada je oko dolazaka problem i situacija oko Kovida-19, pošto je proces drugačiji.  Do 5. februara imamo vremena da se pojačamo, ako se pojavi neki kvalitetan igrač, sigurno ćemo reagovati na tržištu. Ovaj prelazni rok će možda po broju igrača skroman, ali sigurno kvalitetan'', istakao je Kosanović, a prenosi klupski sajt.


Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke