Vojvodina objavila odličnu vest - Na ovo se čekalo više od godinu dana!

Autor: Darko Mitrović
petak 29.12.2017.
11:42
Izvor: Sportske.net, fkvojvodina.rs

Novogodišnji koktel održan u amfiteatru ''Spensa'' bio je i prilika da čelnci novosadskog superligaša saopšte i jednu važnu i ohrabrujuću vest kada je u pitanju izlazak iz krize.

Beta/Branislav Božić/Ev
Beta/Branislav Božić/Ev

Povezane vesti

FK Vojvodina podvukla je crtu u 2017. godini, a poslednje informacije koje su stigle iz ovog kluba nagoveštaj su velikog uspona ''Lala'' u narednoj godini.

Posle imenovanja nove uprave, nedavno je za novog trenera postavljen Ilija Stolica, a na jučerašnjem koktelu u amfiteatru ''Spensa'', predsednik Upravnog odbora FK Vojvodina Dušan Vlaović potvrdio je ono što se u Vojvodini čekao više od godinu dana - klupski račun je odblokiran.

''Kada smo, pre nešto više od tri meseca, dobili poverenje članova Skupštine da vodimo Vojvodinu, ispred sebe smo zacrtali tri ključne stavke: deblokadu klupskog računa, izbor novog šefa stručnog štaba i ozbiljan rad u okviru zimskog prelaznog roka.

Kao što znate, angažovali smo Iliju Stolicu na mesto trenera i verujemo da on predstavlja dobro rešenje, jer je reč o mladom, perspektivnom i ozbiljnom stručnjaku.

Zadovoljstvo mi je što mogu da vas obavestim da je juče, posle više od godinu dana, odblokiran žiro-račun kluba. To će nam omogućiti normalno funkcionisanje kluba u narednoj godini.

Ogroman doprinos u deblokadi imaju Miloš Vučević, gradonačelnik Novog Sada, kao i direktor “Srbijagasa” Dušan Bajatović. Zahvalnost dugujemo i generalnom direktoru FK Vojvodina Darku Jevtiću i njegovom zameniku Aleksandru Dunđerskom'',
naglasio je Vlaović.

Sada sledi i ispunjenje trećeg obećanja - jačanje igračkog kadra.

''Predstoji nam uskoro i prelazni rok. Ne želimo da gomilamo igrače, već nam je namera da dovedemo nekoliko kvalitetnih fudbalera koji će, uz omladince iz naše škole, činiti okosnicu buduće ekipe.

Sve su ovo samo segmenti svega onoga što nam predstoji  za trajnu stabilizaciju kluba. Siguran sam da ćemo ukoliko svi zajedno budemo postigli sinergiju biti na dobrom putu da stvorimo evropsku Vojvodinu''
, zaključio je Vlaović.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

1 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Brane Lala
Friday, 29.12.2017
16:34

Lepo sam ja rekao da je ovo korak u nazad srpskog fudbala. Probali smo da idemo prema privatizaciji, navijaci su preuzeli skupstinu, postavljali predsednike. Bilo je tu i postenog sveta i kriminalaca. Ali im je zajednicko bilo da su ostali nemocni. U ovom sistemu ni Abramovic sa Murinjom ne bi mogao da ucini nesto vise. Ovaj prvi bi bankrotirao a drugi bi poludeo. Kad se krug zatvorio, zakljucak je da je drzava najbolji vlasnik. Zalosno.