Vojvodina počela da isplaćuje dugove, hoće li Lalatović biti zadovoljan?

Autor: Darko Mitrović
četvrtak 10.12.2020.
12:08
Izvor: Sportske.net, zurnal.rs

Konačno su stvari pokrenute sa mrtve tačke u novosadskom superligašu, ali svi Lalatovićevi apeli još nisu uvaženi u potpunosti.

Srdjan Stevanovic/Starsportphoto ©
Srdjan Stevanovic/Starsportphoto ©

Povezane vesti

Iz meča u meč, iz nedelje u nedelju, trener Vojvodine Nenad Lalatović javno je apelovao na čelne ljude kluba da ispune obećanja i igračima i zaposlenima u klubu konačno isplate višemesečna dugovanja.

I, izgleda da su problemi počeli da se rešavaju, ali još ima dosta posla pred upravom da izmiri sva dugovanja.

Šta je isplaćeno, a šta još uvek nije, otkrio je u izjavi za ''Žurnal'' Dragoljub Samardžić, predsednik Skupštine kluba.

''Generalni direktor Dušan Bajatović ispunio je obećanje i odmah krenuo u realizaciju izmirenja dugovanja. Igračima i trenerima isplaćene su dogovorene nagrade za osvojen Kup Srbije i treće mesto, jedna premija i transfer rate. Klub je ispunio veći deo obaveza prema igračima.

U ovom trenutku ne možemo da reagujemo po pitanju plata za igrače, trenere i zaposlene u Vojvodini, jer je račun kluba u blokadi zbog neizmirenih obaveza iz prethodnog perioda. Očekujem da će sve da bude isplaćeno u najkraćem roku'', izjavio je Samardžić.

Ono što sada sledi jeste sednica Skupštine kluba koja je zakazana za 15 časova.

''Ispunjeni su svi uslovi da održimo skup kojem će da prisustvuje pet članova Skupštine Vojvodine. Oni su delegatski ovlašćeni od svih članova Skupštine da glasaju za izbor novog predsednika, potom i za nove članove Upravnog odbora.

Skupština će se održati u skladu sa zakonom i strogim uslovima kriznog štaba zbog teške epidemiološke situacije u Novom Sadu'', dodao je Samardžić.
-
baner

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke