Vojvodina potvrdila odličnu vest i najavila svrgavanje Partizana sa drugog mesta! A šta će biti sa Lalatovićem?

Autor: Darko Mitrović
sreda 23.12.2020.
17:11
Izvor: Sportske.net, fkvojvodina.rs

Polako se na ''Karađorđu'' rešavaju finansijski problemi.

Srdjan Stevanovic/Starsportphoto ©
Srdjan Stevanovic/Starsportphoto ©

Povezane vesti

Novoizabrani predsednik FK Vojvodina Dragoljub Samardžić govorio je danas za zvanični klupski sajt i tom prilikom otkrio jednu odličnu vest kada je u pitanju dalje funkcionisanje kluba - odblokiran je klupski račun.

''Izuzetno sam zadovoljan zbog činjenice da smo uspeli da deblokiramo račun kluba, koji je nastao zbog dugovanja prema Poreskoj upravi i u tome smo, evo, i uspeli. Sada se zaista lakše diše.

Veliku zahvalnost za pomoć u rešavanju ovog izuzetno važnog pitanja dugujemo Gradu Novom Sadu i gradonačelniku Milošu Vučeviću, našem generalnom sponzoru 'Srbijagasu', kao i kompaniji 'Energotehnika Južna Bačka', koji su nam u tome vanserijski pomogli.

Tim potezom stvorili smo uslove da ekipa ode na zimske pripreme, na kojima će imati mogućnost da se na najbolji način pripremi za prolećni deo sezone'', objašnjava Samardžić.

Tokom zimske pauze, ekipa Vojvodine imaće odlične uslove za pripreme i po tom pitanju ne bi trebalo da bude nikakvih problema, jer je precizan plan već napravljen.

''Ekipa 14. januara odlazi u staru bazu, tursko letovalište Belek, gde će imati optimalne uslove za rad. Boraviće u hotelu „Susesi“ do 28. januara, a šestog februara čeka nas nastavak takmičenja u Superligi. Planiramo da u Tursku otputuje 28 igrača, članovi stručnog štaba, a s njima će biti i predstavnici medija, koji će svakodnevno izveštavati o radu i atmosferi unutar ekipe'', istakao je Samardžić.
-
baner

Što se tiče dešavanja u prelaznom roku, za sada je na ''Karađorđu'' mirno i kada su u pitanju potencijalni dolasci, ili odlasci. Spekulacije o mogućem odlasku trenera Lalatovića predsednik Samardžić nije želeo da komentariše, već je samo naglasio da aktuelni šef struke ima važeći ugovor do 31. maja.

Novi sportski direktor bi trebalo da bude izabran u narednih par dana, a kada su u pitanju ambicije Vojvodine u nastavku sezone...

''Tačno je da smo u ovoj godini imali odlične rezultate i bili bismo prezadovoljni ukoliko napadnemo drugo mesto u prvenstvu, odnosno da dođemo u situaciju da na tabeli razdvojimo Crvenu zvezdu i Partizan. Naravno, želja nam je i da pokušamo da odbranimo trofej u Kupu Srbije'', izjavio je Samardžić.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke