Voša sigurna, deveta pobeda Novosađana

Autor: Milovan Longinov
petak 30.10.2020.
20:04
Izvor: Sportske.net

Nova pobeda Novosađana.

Srdjan Stevanovic/Starsportphoto ©
Srdjan Stevanovic/Starsportphoto ©

Povezane vesti

Fudbaleri Vojvodine pobedili su na svom Karađorđu ekipu Bačke rezultatom 3:1 (2:0) u 13. kolu Superlige Srbije.

Voša je pitanje pobednika rešila u prvom poluvremenu, koje je obeležio strelac i asistent Zukić.

U 26. minutu, Drinčić je uputio lob pas u šesnaesterac OFK Bačke, gde je Zukić glavom lobovao istrčalog golmana Milojevića i doveo svoj tim u vođstvo.

Već u 40. minutu, bilo je 2:0 za Staru damu i to posle odlične akcije crveno-belih. Bojić je na desnoj strani proigrao Bjekovića, koji je odigrao pas pred gol do Zukića, a on potom vratio loptu do Bojića, koji je preciznim udarcem sa petnaestak metara povisio prednost svog tima.

Uprkos sigurnom vođstvu, Voša je nastavila sa napadima, pa je do novog pogotka došla u 61. minutu. Vukadinović je oduzeo loptu na polovini protivnika, ušao u šesnaesterac, izborio se za poziciju za šut i preciznim udarcem sa desetak metara iskosa postigao gol.

Na drugoj strani, OFK Bačka je uzvratila u 82. minutu. Posle centaršuta iz kornera, volej-udarac sa desetak metara iskosa uputio je Krčmarević i tako postavio konačan rezultat.

Voša je tako ubeležila devetu pobedu ove sezone, osigurala prednost u odnosu na Partizan i makar do nedelje prišla Crvenoj zvezdi na tri boda zaostatka.

baner 5

   
Пласман обезедио SofaScore LiveScore
   

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke