Vremena sve manje, da li će Zvezda rizikovati?

Autor: Darko Mitrović
četvrtak 23.07.2020.
10:10
Izvor: Sportske.net, zurnal.rs

Čeka se veliko pojačanje, ali treba nešto da se obavi i pre toga...

Pedja Milosavljevic / STARSPORT
Pedja Milosavljevic / STARSPORT

Povezane vesti

Posle osvojene treće uzastopne titule, Crvena zvezda još uvek nije značajnije promenila igrački kadar. Tek se očekuju i prodaje pojedinih igrača, ali i transferi iz inostranstva o kojima mediji već nedeljama spekulišu.

Poslednjih dana najviše se govori o Mateu Garsiji, koji je zakomplikovao situaciju i Zvezdi, pa i sebi, odbijanjem već dogovorenog transfera u argentinski Rasing od čega je Zvezda trebalo da inkasira 2.2 miliona evra (2.5 miliona dolara).

Šanse još uvek postoje, ukoliko se sa konkretnom ponudom javi neki od zainteresovanih evropskih klubova, a pominju se Olimpijakos, Aris i Birmingem. Međutim, u Zvezdi ne žele da Garsiju puste ispod dva miliona evra, pa kako stoje stvari, ova ''sapunica'' će potrajati još neko vreme.

Kada su u pitanju pojačanja, dugo se već piše i priča o Ogenjiju Onaziju, nigerijskom defanzivnom vezisti koji je okončao saradnju sa turskim Denizlisporom i sada čeka pravu ponudu za nastavak karijere.

Podsetimo, radi se o nekadašnjem fudbaleru Lacija koji je pre četiri godine otišao u Tursku, najpre u Trabzonspor, a od zimus je bio u Denizliju.

Nema dileme da Dejan Stanković želi ovog igrača u svom timu, ''Žurnal'' danas prenosi da ga vidi u tandemu sa Sanogom, ali su u Zvezdi oprezni, jer ne žele da nagomilavaju ionako veliki igrački kadar, pa se čeka prodaja nekog od aktuelnih prvotimaca, po mogućstvu Njegoša Petrovića, čija bi se minutaža verovatno smanjila u slučaju Onazijevog dolaska.

Nova sezona počinje već 1. avgusta, pripreme su pri kraju i naravno da bi za trenera Stankovića bilo značajno da što pre dobije pojačanje koje želi, pa se postavlja pitanje da li je Zvezda spremna da rizikuje i pre nego što ostvari planiranu prodaju angažuje ovog igrača, za koga postoji interesovanje i sa drugih strana...
-
kosarka

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke