Vučić: "Krivi smo jer se nismo osmehnuli na provokaciju"

Autor: Mihajlo Vidojević
petak 24.10.2014.
20:21
Izvor: Sportske.net

Premijer Republike Srbije Aleksandar Vučić ocenio je da mu je u isto vreme žao i drago zbog odluke koju je donela UEFA povodom incidenata na utakmici fudbalskih reprezentacija Srbije i Albanije.

Beta/Nenad Petrovic/Ds
Beta/Nenad Petrovic/Ds

Povezane vesti

Povodom današnje odluke Disciplinske komisije UEFA koja se tiče incidenata koji su se dogodili na kvalifikacionoj utakmici Srbija - Albanija oglasio se i premijer naše zemlje Aleksandar Vučić.

Premijer Republike Srbije konstatovao je da mu je žao što su našoj reprezentaciji oduzeti bodovi ali da odluka UEFA dokazuje da je Albanija bila vinovnik incidenata.

"Siguran sam da bi do kraja savladali Albaniju. Iz političkog ugla, jedna stvar je pošteno napravljena, a to je da se zna da je vinovnik incidenta albanska strana jer su oni kažnjeni gubitkom tri prema nula" rekao je Vučić.

Predsednik Vlade Republike Srbije dodao je da žali što su se dogodili propusti u organizaciji utakmice zbog kojih je plaćena previsoka cena a, kako kaže, na provokaciju je trebalo da se uzdržimo i osmehnemo.

"Mi smo krivi zbog toga što nismo uspeli da se uzdržimo i osmehnemo, i da na taj način prećutimo 'brutalnu političku provokaciju koju je i UEFA ocenila kao takvu'" zaključio je premijer.

Aleksandar Vučić dodao je da se uprkos kazni koju je UEFA izrekla FSS nada da će naš nacionalni tim igrati na Evropskom prvenstvu 2016. godine.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke