Vukanović ili Van la Para - Ko će početi protiv Bajerna?

Autor: Darko Mitrović
subota 23.11.2019.
23:47
Izvor: Sportske.net, crvenazvezdafk.com

Posle meča u Nišu, ta dilema postala je aktuelna.

BETAPHOTO/SASA DJORDJEVIC/DS
BETAPHOTO/SASA DJORDJEVIC/DS

Povezane vesti

Crvena zvezda je dans u Nišu savladala niški Radnički sa 2:0, a prvi nastup posle gotovo mesec dana i oporavka od povrede imao je zvezdin krilni napadač Aleksa Vukanović.

Svoj današnji nastup Vukanović je obeležio i pogotkom u drugom poluvremenu, kojim je postavio konačnih 2:0, a sve se dešava tri dana pred dvoboj sa Bajernom na ''Marakani'', u petom kolu Lige šampiona.

Nema sumnje da se Vukanović partijom u Nišu na najbolji način preporučio treneru Milojeviću za duel sa šampionom Nemačke, pa će biti zanimljvo videti da li će u utorak dobiti prednost u odnosu na Van la Paru.

''Najvažnije je da smo osvojili tri boda. Idemo dalje. Već nas u  utorak očekuje utakmica Lige šampiona protiv Bajerna. Zadovoljni smo trijumfom nad Radničkim, kao i prolaskom u Kupu. Cela ekipa radi dobro i veoma je bitno što ulazimo u kontinuitet pobeda. Želim da se zahvalim i navijačima koji su nas bodrili svih 90 minuta i što su ponovo pokazali da su naš 12. igrač.

Ponosan sam na celu ekipu, uspeli smo da pobedimo što je bitno. Ulazimo u seriju pobeda i mislim da je to pravi put za nas. Drago mi je zbog gola koji mi mnogo znači. Prijaju pohvale koje stižu sa svih strana, naročito od trenera Milojevića. Spremni smo i za okršaj u utorak, a pozvao bih navijače da dođu i da nam ponovo daju vetar u leđa, kao i da svojim navijanjem ostave bez daha svakog aktera'',
poručio je Vukanović posle meča.
-

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

6 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Dorotej
Sunday, 24.11.2019
14:18

Dao bih prednost Vukanoviću. Čini mi se da je Van la Para promašena investicija, jedno u nizu slabih pojačanja koja je Zvezda angažovala.

avatar
Делија_момак
Sunday, 24.11.2019
13:37

Вељко Николић!

avatar
Amar Zornic
Sunday, 24.11.2019
12:28

Nema Vukan sta da ponudi Bajernu

avatar
Pixi GOOL iz kornera
Sunday, 24.11.2019
12:26

Kakav bre Van La Para, pa taj se ni na jednoj utakmici nije ni primetio da je na terenu.

avatar
Dr fudbala Miloje
Sunday, 24.11.2019
10:20

Вукмановић.

avatar
Horhe Kampos
Sunday, 24.11.2019
09:45

Вукановић наравно!