Vulićević: "Konačno..."

Autor: Mihajlo Vidojević
nedelja 01.07.2018.
21:02
Izvor: Sportske.net

Desni bek Partizana Miroslav Vulićević postigao je evrogol u duelu sa Goricom. Mnoge je podsetio na onaj dat Steaui pre tri godine.

Epa/Robert Ghement
Epa/Robert Ghement

Povezane vesti

Gotovo pune tri godine prošlo je od momenta kada je desni bek i zamenik kapitena FK Partizan Miroslav Vulićević postigao poslednji gol za crno-bele.

Stručni štab svakako ne očekuje da Vule postiže golove u takmičarskim mečevima, ali nema nikakve dileme da su Miroslav Đukić i saradnici bili oduševljeni onim što su videli u 70. minutu prijateljskog meča sa Goricom.

"Bitno je da smo odigrali dobro utakmicu, ozbiljno do kraja. Konačno je pao i taj gol, prvi posle Steaue, mada to nije moj primarni cilj, više volim kada asistiram", rekao je Vulićević posle utakmice.

Miroslav Vulićević "zategao je praćku" dvadeset minuta pre kraja kontrolnog meča sa slovenačkom ekipom i duplirao vođstvo Partizana. Danas postignut gol mnoge je podsetio na onaj koji je Vule dao 29. jula 2015. godine u prvoj utakmici trećeg kola kvalifikacija za Ligu šampiona u Bukureštu. Mnogi će reći da je današnji lepši, ali Vulićević zna koji je bio važniji.

"Noge postaju sve lakše i lakše, gol je posledica dobre igre čitavog tima. Sličan je gol kao protiv Steaue, naravno, taj je bio mnogo lepši i vredniji, ali uvek je lepo dati gol", zaključio je Vulićević.

Partizan je savladao Goricu rezultatom 3:0, a narednu kontrolnu utakmicu crno-beli igraju u utorak protiv ukrajinske Zarje. Biće to ujedno generalna proba pred početak nove sezone i gostovanje Rudaru u Nikšiću.



Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke