Vulićević: "Pobeda koja vraća nadu u srpski fudbal"

Autor: Mihajlo Vidojević
četvrtak 06.08.2015.
16:59
Izvor: Sportske.net

Desni bek Partizana Miroslav Vulićević izjavio je da sinoćni trijumf crno-belih nad Steauom vraća nadu u srpski fudbal.

partizan.rs
partizan.rs

Povezane vesti

Fudbaler Partizana Miroslav Vulićević rekao je da danas da prethodne noći nije mnogo spavao  uzbuđen zbog uspeha koji su crno-beli ostvarili u susretu sa Steauom.

"Adrenalin još radi, bio je težak meč kao što smo i očekivali ali ostvarili smo svoj cilj. Bila je to utakmica sezone jer svi znamo šta za klub znači kad se obezbedi Evropa. Ali nećemo stati na ovome od početka radimo i spremamo se za Ligu šampiona", rekao je on.

Partizan je u sredu savladao Steauu rezultatom 4:2 u revanš susretu trećeg kola kvalifikacija za Ligu šampiona i tako obezbedio plasman u baraž za Ligu šampiona.

"Ova utakmica vraća veru u naš fudbal, bila je prava evropska, dva dobra protivnika i na sreću završilo se pozitivno po nas. Navijači su napravili fenomenlnu atmosferu nosili su nas tokom čitvog meča i kad smo imali gol zaostatka tako da smo mi morali da odgovorimo dobro na terenu", dodao je Vulićević.

Žreb za plej-of obaviće se sutra u podne u Nionu. Upitan koju ekipu bi voleo u plej-ofu, Vulićević je rekao:

"Voleo bih onoga koga možemo da prođemo. Ko god da je došao do plej-ofa sigurno ima kvalitet nije tu slučajno. Koga god da izvučemo moraćemo da damo više od 100 odsto ako želimo da napravimo ogroman uspeh", rekao je on.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

6 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Dado Radusinovic
Thursday, 06.08.2015
17:15

Pa mi i jesmo jedini redovni ucesnici dok se drugi non stop bave sa spletkama....dosadili su vise i bogu i narodu , ukradene titule , Tole ovo i ono, sudije.....a dotakli su dno bez dna....

avatar
Stefan123
Thursday, 06.08.2015
17:06

Polako ljudi jos niste usli u LS