"Zamislite, Lalatović nije pobedio, kritikujte ove što gube pet zaredom sa budžetom od 5.000.000!"

Autor: Ivan Cvetković
ponedeljak 19.09.2022.
21:40
Izvor: Sportske.net

Trener niškog Radničkog posle trijumfa nad Spartakom imao šta da zameri medijima.

2022 Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©
2022 Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©

Povezane vesti

Fudbaleri Radničkog savladali su Spartak u Nišu rezultatom 3:0 u okviru 12. kola Super lige Srbije.

Ekipa sa Čaira zasluženo je stigla do nova tri boda i prve pobede pod vođstvom novog trenera Nenada Lalatovića.

On je po završetku meča, između ostalog, govorio i o svom prvom meču kada je Radnički minimalnim rezultatom poražen od Voždovca u Beogradu.

"Kada sam preuzeo tim, ekipa je imala devet bodova, da se tada završilo prvenstvo Radnički bi ispao iz lige ili igrao u baražu. Mislim da imamo kvalitet za mnogo više od toga, grad Niš i klub zaslužuju više", rekao je Lalatović, a potom se osvrnuo i na pojedine kolege u Super ligi Srbije.

"Mnogi mediji su preneli naš poraz od Voždovca kao da je smak sveta, zamislite Lalatović nije pobedio. Kao da sam izgubio deset utakmica zaredom... Neki treneri čiji klubovi imaju budžete po četiri, pet miliona (evra) i kada ne pobede po četiri, pet utakmica, sve je mirno, niko ih ne spominje. Ja ako jednu ne pobedim, po svim sam novinama i portalima, 'evo ga Lalatović, nije pobedio'. Pa ne mogu da pobedim svaku, nemam budžet od 10 miliona kao neki, kritikujte one tamo što ne pobeđuju po pet utakmica zaredom, a ne mene. Ali, kada zaslužim kritiku, treba da je dobijem", rekao je Lalatović po završetku meča, nakon čega je poželeo sreću Spartaku iz Subotice u nastavku prvenstva.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke