Zdjelar razočaran, za jednom stvari posebno žali

Autor: Mihajlo Vidojević
četvrtak 22.02.2018.
21:26
Izvor: Sportske.net

Takmičarski debi Saše Zdjelara u dresu Partizana nije prošao kako je vezni fudbaler priželjkivao. Razočarenje posle poraza u Plzenju očekivano.

partizan.rs/Miroslav Todorović
partizan.rs/Miroslav Todorović

Povezane vesti

Fudbaleri Partizana oprostrili su se od daljeg takmičenja u Ligi Evrope nakon poraza od Viktorije u revanš susretu šesnaestine finala.

Saša Zdjelar nije igrao u prvoj utakmici ali se oporavio da bi nastupio u revanšu. Nažalost, takmičarski debi veziste Olimpijakosa na pozajmici u Partizanu nije prošao kako je priželjkivao.

"Sigurno da sam razočaran, jako teška utakmica za nas. Mislim da smo u prvih 20 minuta kontrolisali sve i u jednom trenutku imamo pad, ne znam iz kog razloga. Ušli smo dobro i potom pali, pustili protivnika da drži loptu i igra", rekao je Zdjelar posle meča.

Na pitanje novinara TV Arena Sport da li je bolji tim prošao dalje Saša Zdjelar je kazao da nema takav utisak.

"Jako sam razočaran, mislim da smo mogli mnogo više, mislim da smo bolja ekipa, ali na kraju smo primili jako jeftine golove da bi prošli dalje", istakao je vezista crno-belih.

Posle dvomeča sa vicešampionom Češke Zdjelar najviše žali za propuštenim prilikama i ishodom prve utakmice u Beogradu.

"Iz ovog ugla žao mi je što u Beogradu nismo iskoristili šanse koje smo imali. Došli smo ovde i pali iz nepoznatog razloga. Ne mogu da kažem da su bolja ekipa, postigli su golove na naše greške. Nisu stvorili neke šanse a dali su golove iz naših grešaka", zaključio je Zdjelar.

Partizan nakon eliminacije iz Evrope nastavlja takmičenje u Super ligi i nacionalnom Kupu. Prvu sledeću utakmicu crno-beli igraju pred praznim tribinama u Humskoj protiv Zemuna.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

7 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
k.na.bicikli
Friday, 23.02.2018
09:56

Pa poznato je da kod nasih igraca se gleda ko sta zna sa loptom,koliki si tehnicar..to im je jedino merilo..siroti su su zaostali ne kapiraju da to nije dovoljno.Ova Viktorija je mnogo ozbiljniji tim od naseg..pre svega su zreliji u glavama.I

avatar
RašaNoviSad
Friday, 23.02.2018
08:30

veliki problem je što oni što ih vi zovete večiti u evropi nemaju pomoć sudija da ih pogura da svra penel i da isključi dvaigraća kada je potrebno

avatar
Čerek Republika Srps
Thursday, 22.02.2018
23:22

Na osnovu cega nasi igraci daju ovakve izjave? Jucer Zvezdini danas Partizanovi. Pobogu ljudi,pa i mi imamo oci,i mi vidimo ko bolje,lepse,jednostavnije igra. Jeste Zvezda imala dva zicera da eliminise CSKA ali nije bolje igrala. Partizan nije imao ni polupriliku danas a ovaj prica kako su bolja ekipa

avatar
Žarko Petrović
Friday, 23.02.2018
04:02

Tako i navijaci Celzija pricaju da je bio bolji od Barselone.nInace vezano za nase klubove, izjave su sramne, dignite glave, niko ovo nije ocekivao i to je to. Ne znam zasto se svi pravdaju nesto. ``Mi smo bolja ekipa, samo oni odigrali bolje od nas``

avatar
RIP KOBE
Thursday, 22.02.2018
23:00

ne bih se slozio imali su pre toga dve dobre sanse koje je stojke odbranio. mi sem suta danila nista. nismo zasluzili da idemo dalje i to je to.

avatar
djordja
Thursday, 22.02.2018
22:55

oni su za Partzan....Real....nigdje nas sa Djukicem...ja neznam ko jos to nevidi....nema igraca na svijetu koji kod njeg nebi postao ispodprosjecan

avatar
Pipo Inzagi
Thursday, 22.02.2018
22:53

Ovome je neko nešto ubacio u drogu...šta sve napriča...