Zlatibor čeka Kruševljane

Autor: Darko Mitrović
sreda 09.07.2014.
23:00
Izvor: Sportske.net, fknapredak.rs

Ekspedicija kruševačkog Napretka u četvrtak se seli na Zlatibor, gde će obaviti narednu fazu priprema za novu sezonu.

fknapredak.rs
fknapredak.rs

Povezane vesti

Prvih desetak dana rada na aktuelnim pripremama, ujedno su bili i prilika da se novi trener Napretka Siniša Gogić upozna sa igračkim kadrom koji mu je na raspolaganju.

Period upoznavanja je prošao, pa je sada na redu onaj pravi letnji ''dril'', kojem će fudbaleri Napretka biti izloženi narednih dana na Zlatiboru.

Prvi utisci novog trenera Gogića su vrlo povoljni, pa je za očekivati da tako bude i po povratku sa Zlatibora.

''Održali smo osamnaest treninga i upoznao sam igrače, upamtio sam i imena. Zadovoljan sam kako rade, veliki su profesionalci i ja bih ih ovom prilikom pohvalio. Moj sistem rada je drugačiji, uglavom su treninzi sa loptom i interesantni su im. Prva faza priprema je bila više aerobna, i polako sa odlaskom na Zlatibor počinjemo sa završnom fazom uigravanja po linijama, taktikama'', objašnjava Gogić.

On će na Zlatibor povesti ukupno 22 fudbalera i trojicu golmana. To su: Milenković, Popović Z., Stojanović, Cvetković, Luković, Gobeljić, Frimpong, Mićić, Dimitrov, Regan, Vukmirović, Bajić, Trujić, Božović, Ndiaye, Paunović, Vulić, Popović N., Tomić, Simić, Radmanovac, Stanojević, Ristić, Majdevac, Krstić.

Poznat je i raspored odigravanja prijateljskih utakmica. Metalac Gornji Milanovac biće im prvi rival 18. jula, dva dana kasnije Spartak, a 24. jula Mladost Podgorica. Ostaju još da se dogovore utakmice za 12.07 i 15.07.

U svom obraćanju novinarima, direktor kluba Vladimir Arsić se zahvalio Vladimiru Matijaševiću na svemu što je u proteklom periodu uradio za Napredak i dodao:

"Vladimir Matijašević ostaje uz Napredak, i biće prisutan na svakoj našoj utakmici",
rekao je Arsić.

Od igrača, klub su ovog leta napustili Milanković, Frajdej, Krznarić, Gavrić, Vidaković, ali već ima i prvih pojačanja.

"Došli su Zoran Popović, golman (Voždovac), i Marko Gobeljić kapiten kraljevačke Sloge. Sa ponosom ističemo da je naša omladinska škola, za ove dve i po godine, iznedrila Miloša Vulića, igrača koji je potpisao svoj prvi profesionalni ugovor sa klubom na četiri godine."

I šef stručnog štaba nije krio koliko je zadovoljan Vulićevim radom na terenu.

"Naročito bih pohvalio Miloša Vulića, radi se o jednom talentovanom, pametnom igraču, koji već godinu dana radi sa prvim tmom i na mene je ostavio zaista dobar utisak. To je pohvala za omladinsku školu.

Na pripreme vodimo i pet omladinaca: Majdevca, Simića, Radmanovca, Stanojevića i Ristića."


Fudbaleri Napretka put Zlatibora kreću u četvrtak, a u popodnevnim satima održaće i prvi trening.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke