Zlatibor dobio novu "devetku"!

Autor: Ivan Cvetković
ponedeljak 04.01.2021.
20:25
Izvor: Sportske.net

Bogićević stiže iz Grafičara i zadužio je dres sa brojem devet.

Pedja Milosavljevic / STARSPORT
Pedja Milosavljevic / STARSPORT

Povezane vesti

Talentovani napadač Andrej Bogićević novi je fudbaler Zlatibora i biće veliko pojačanje za ekipu trenera Zorana Njeguša u borbi za opstanak u Superligi.

Bogićević stiže iz Grafičara i zadužio je dres sa brojem devet.

On je danas u pratnji predsednika Veljka Radulovića, direktora Predraga Ristanovića i šefa stručnog štaba Njeguša potpisao ugovor na dve godine.

"Dobili smo mladog napadača, koga smo pratili u omladinskoj ligi. Bogićević ima veliki potencijal, naš cilj je jasan, a to je opstanak u ligi. Predsednik i uprava kluba rade na pojačanjima i nadam se da ću imati priliku da uigravam dobar tim. Pripreme nam kreću 8. januara, specifična je situacija, nemamo dovoljno vremena za maksimalne pripreme, jer nam prvenstvo počinje 6. februara. Ali, kako je nama, tako je ostalim ekipa, zbog situacije oko korona virusa", istakao je Njeguš, nekada fudbaler Crvene zvezde, Sevilje, Atletika iz Madrida i reprezentativac.

Bogićević je imao i ponudu ruske Lokomotive Kubanj, ali je, kako ističe, želeo da ostane u srpskom fudbalu.

Baner

"Imaću čast da me trenira čovek koji je i u Zvezdi, Sevilji i Atletiku iz Madrida odigrao preko 50 utakmica. Što se Kubanja tiče, ponuda je bila dobra, ali želim prvo da se dokažem u srpskoj fudbalskoj eliti", istakao je Bogićević.

Da, vrloooo je moguće! 💣💣💣

Posted by Sportske.net on Monday, 4 January 2021

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke