''Zmajevi'' su kod kuće nepobedivi?

Autor: Beta Beta
subota 06.04.2019.
13:42
Izvor: Beta

Trener fudbalera Voždovca Dragan Aničić rekao je danas da Mačva ima veliku želju da pobedi njegovu ekipu, ali da "zmajevi" moraju da pokažu da su nepobedivi na domaćem terenu.

Beta/Branislav Božić/Ev
Beta/Branislav Božić/Ev

Povezane vesti

Fudbaleri Voždovca dočekaće sutra Mačvu u 30. kolu Super lige Srbije, poslednjem pred podelu lige na plej-of i plej-aut.

"Šapčani su izuzetno željni da nas pobede, a na nama je da pokažemo da su 'zmajevi' kod kuće nepobedivi", rekao je Aničić na konferenciji za medije.

"To je ekipa koja igra zaista dugo zajedno, a stubovi ekipe su Pejović i Ristivojević koji su u klubu preko 15 godina. Takođe tu si i mladi igrači kao što su Tošić i Gigić, sve u svemu čvrsta ekipa, a ja to najbolje znam. Kompaktna su ekipa i zaista je šteta što im je izmakao plej-of, jer mislim da po kvalitetu zaslužuju da budu u gornjem delu tabele", kazao je nekadašnji trener Mačve.

Upitan da li se čuo sa nekim iz šabačkog kluba, Aničić je odgovorio u šaljivom tonu.

"Često se čujemo, čestitamo pobede jedni drugima, ali sada su pred ovu utakmicu malo pripretili. Ja sam poručio da sam veoma uplašen i da možda neću ni doći na utakmicu. Šalu na stranu, ostao sam u korektnim odnosima sa svima u klubu, i upravom i igračima, ali na terenu smo u nedelju 90 i kusur minuta sportski protivnici", rekao je Aničić.

Voždovčani su u situaciji da im i pored eventualne pobede protiv Mačve plasman u plej-of zavisi i od drugih rezultata 30. kola Super lige, pošto su sada 11. sa 34 boda, dva manje od osmoplasirane Vojvodine koja je poslednji tim u plej-of delu tabele.

Utakmica između Voždovca i Mačve igraće se sutra od 17.00 na krovu "TC Stadion".

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke