Vošin ofanzivac Zukić: "Najteže je dobiti 'male' utakmice"

Autor: Milovan Longinov
petak 19.03.2021.
16:25
Izvor: Sportske.net, fkvojvodina.rs

Fudbaleri Vojvodine u nedelju dočekuju Inđiju, a svoje utiske pred ovaj meč izneo je Dejan Zukić.

STARSPORT photo Belgrade Serbia
STARSPORT photo Belgrade Serbia

Povezane vesti

Ofanzivac „stare dame“ očekuje težak meč i dodaje da u Super ligi Srbije zapravo nema lakih utakmica.

"Inđija ima dobar i iskusan tim, bori se za opstanak, neće biti lak rival, ali i mi se borimo za treće mesto. Mislim da neće biti laka utakmica, ali želimo tri boda i da se približimo Partizanu i Crvenoj zvezdi i da ostanemo u dobroj formi", rekao je Zukić, a prenosi sajt kluba.

On je podvukao da je atmosfera u ekipi odlična.

"Raspoloženje u ekipi je fantastično. Protiv Radnika smo gubili 2:0 i vratili smo se i uzeli bod, a mogli smo da damo još koji gol i osvojimo sva tri. Ja sam samo promašio dva zicera, mogao sam da rešim meč, pre toga sam Javoru dao gol iz teže pozicije, ali to je fudbal", istakao je Zukić.

Nakon reprezentativne pauze, Vojvodina ima niz na papiru „lakih“ utakmica protiv timova iz donjeg dela tabele, ali takvi rivali su najteži.

"Nema lakih utakmica u našem prvenstvu. Šest, sedam ekipa je u igri da opstane i protiv takvih je najteže igrati. Titula se osvaja na tim malim utakmicama, i zato moramo da uđemo 300% ako želimo da pobedimo. Mi igramo uvek isto, dajemo sve od sebe, jer su te utakmice protiv uslovno rečeno manjih timova najteže", dodao je Zukić, koji je spreman da zaigra i ovaj meč.

– Bio sam povređen skoro mesec dana, sada sam se oporavio i osećam se odlično, 100% sam spreman da pomognem ekipi – ističe Zukić, koji priželjkuje povratak navijača na tribine.

"Nedostaje nam publika. Svakom igraču nedostaju navijači, oni su deo naše ekipe i uvek su nam dodatna pomoć. Nadam se da će se što pre vratiti na tribine", zaključio je  Zukić.

On je za kraj dodao da Đorđević, Topić i Čović neće moći da igraju, a da će Andrić najverovatnije biti spreman.

Utakmica Vojvodina – Inđija na programu je u nedelju u 15 časova.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke