''Žule'' Stojković ponosan što nije igrao ovu utakmicu, opet bi isto uradio!

Autor: Darko Mitrović
utorak 05.05.2020.
14:43
Izvor: Sportske.net

Prošlo je dovoljno vremena da se slegnu utisci, ali u njegovom slučaju ništa se nije promenilo.

Sportske.net/Nikola Krstić
Sportske.net/Nikola Krstić

Povezane vesti

Bivši bek Crvene zvezde Filip Stojković, koji je sada član bečkog Rapida, govorio je za austrijske medije o pojedinim detaljima iz svoje karijere koji su u proteklom periodu privlačili pažnju javnosti.

Ono što je u najsvežijem sećanju jeste njegovo odbijanje da nastupi za reprezentaciju Crne Gore protiv selekcije takozvanog Kosova u kvalifikacijama za Evropsko prvenstvo.

''Nisam mogao da budem na terenu tokom tog meča. Jako sam srećan što nisam igrao utakmicu. Ponosan sam na tu odluku. Ponovo bih isto uradio'', naglasio je Stojković.

Bez obzira na takvu odluku, njegov odnos sa predsednikom FSCG Dejanom Savićevićem nije se pokvario.

''Za njega imamo samo reči hvale. Odlično se slažemo. Naravno, uoči meča sa Kosovom smo imali intenzivnu raspravu. Međutim, podržao me je u svakoj odluci, pa i toj. Znao je da moram da se vratim u klub'', objasnio je Stojković.
-
Baner stoni tenis

Na taj način je praktično završio reprezentativnu karijeru, koja je možda mogla da ide i u drugačijem smeru da je bio dovojno strpljiv da sačeka poziv reprezentacije Srbije.

''Uradio sam to zbog karijere. Nisam se vodio ni glavom, ni srcem. Da sam samo to slušao moj izbor bi bila Srbija. Mnogo ljudi je diskutovalo o ovoj temi. Ali to je bila samo moja stvar'', uverava Stojković.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

12 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
bagra
Wednesday, 06.05.2020
11:46

Lik igra za lovu za Cg, jer zna da kod nas nece igrati nikada. Nije mi nasno cime se ponosi. A izgleda da je Tumbina glavna kvalifikacija za nasu klupu bila sto nije vodio ekipu

avatar
Dr fudbala Miloje
Wednesday, 06.05.2020
11:30

Добро је што ниси играо Жуле. За тај потез имаш подршку од сваког Србина што жели добро Србији.

avatar
DVA HRAMA
Tuesday, 05.05.2020
18:02

KoDar, sto si tako jadan?

avatar
Piksi G00L iz korner
Tuesday, 05.05.2020
20:12

Kad ti to nekom kazes kao da se obracas samom sebi ljepi, ali samo nastavi da na vestima o Zvezdi siris partizanske lazi, zlobu, zavist i ljubomoru jer bas si nam talican ljepi..

avatar
Dr fudbala Miloje
Wednesday, 06.05.2020
11:28

Какав балван човек треба да буде да овако нешто напише. Зар је Жуле требао да призна ту репрезентацију. Питам се ко пушта твоје коментаре и са којим циљем.

avatar
Piksi G00L iz korner
Tuesday, 05.05.2020
16:42

Zule imas pravo da se sobom ponosis jer uradio si pravu stvar.

avatar
nenadnenad1234
Tuesday, 05.05.2020
15:49

Jedna od najvecih sramota srpskog fudbala koja se desila je mesanje u rad crnogorske reprezentacije, pravljenje "puca" u istoj i uzimanje njihovog selektora.
Nijedan zdrav razum nece progutati ovu smesnu pricu.
"Druze" grupe su izvucene jos 2018.godine. Ti si imao dobrih 6 meseci da pokazes patriotizam, prema zemlji koju si "prodao", ali ne bas se cekalo jutro pred utakmicu (ili dan) da se isti istakne i dojucerasnji saigraci ostave na cedilu.

Prosto pitanje: Koja je razlika da pojedini igraci na celu sa Tumbom nisu decembra 2018.godine rekli "E mi juna necemo igrati protiv Kosova zbog toga, toga i toga"?

avatar
Piksi G00L iz korner
Tuesday, 05.05.2020
16:43

Zemlju su prodali oni igraci koji su istrcali na teren u utakmici protiv takozvane reprezentacije Kosova ljepi.

avatar
Deki.Stankovic.5
Tuesday, 05.05.2020
19:49

A tebi bas zao Crnogoraca i njihove reprezentacije ili je druga stvar po sredi,zato sto je to Zvezdin igrac pa ti srce neda mira da ne izbacis jos koji kompleks?Mogao je da kaze ranije ali nije,mozda im je neko rekao da ce moci da preskoce tu utakmicu,otkud ti znas sta se tamo desavalo bio si tamo sa njima,na sastancima treninzima i sve ostalo sto ide uz to?Reci za nekog da je 'prodao' drzavu je malo reci toliko ograniceno sa tvoje strane da nema dalje,pogotovo ti iz fotelje,veliki patriota, ti ne bi razmisljao o karijeri nego bi ostao veran i propao zbog nekog ko ne obraca paznju na tebe,ma da kako da ne,svi ste vi posteni za druge i znate najbolje,ima ona narodna,'lako je tudjim k koprive tući',a ti si izgleda maher u tome.

avatar
nenadnenad1234
Tuesday, 05.05.2020
19:32

Sto je nego prodao Crnu Goru ako je istrčao da se bori za svoju reprezentaciju? P.S jel ste odali počast "drugu" Titu sa splitskom bracom ili snimci od pre 40 godina su fotomontaža?